Je hebt nog maar even tijd de tijd 

om je aan te melden voor het Premium Programma!

00
dagen
00
uren
00
minuten
00
seconden

Lievelingsleven Premium Programma

‘Ontdek je onbewuste behoeften, doorbreek je blokkades en leef je Lievelingsleven‘

LEER LEVEN MET
DE MAAN

SELFCARE & SELFLOVE
OP NUMMER 1

NLP & NEURO SCIENCE MINDSET TECHNIEKEN

Is dit het beste life-changing programma voor mij?

Er zijn tegenwoordig zóveel online programma’s die jou het grootste geluk en succes beloven.

Want eerlijk, wie wilt er nou niet een gelukkig en succesvol leven leven? Zo veel coaches, trainers, guru’s en inspirators waar je uit kunt kiezen. Met één druk op de knop kan je die self-made-happy-life-creator worden die je diep van binnen verlangt te zijn en toch…

Toch lukt dit bij lange na niet altijd. Hoe dat komt?

Ik zie dat veel programma’s óf bestaan uit diepe ervaringen, maar de praktische vertaalslag met de praktijk missen (je weet wel, je hebt iets waanzinnig gedaan en daarna denk je ‘en nu?’). Of het is een programma vol inspirerende theorie maar de diepte ervaring die werkt op brein- en zielsniveau mist (dat je na een tijdje denkt ‘ja, het was leuk maar ik merk geen grote verandering’).

Al die grote, dure, life-changing programma’s worden pas waardevol wanneer je leert hoe je de diepte ervaringen kunt vertalen in jouw eigen leven. Een investering in jezelf is pas succesvol als je het geleerde gaat leven en je het niet alleen ‘weet’, maar je het ‘bent’.

Dit heb ik ondervonden...

Ik geloof dat je het beste kunt leren van je eigen ervaringen (eigen wijsheid) en van die van de ander (modelleren). Ruim 7 jaar beweeg ik me in de wereld van persoonlijke groei, heb ik geleerd van werelds grootste coaches en trainers (O.a. Tony Robbins), een ijzersterke mindset gecreëerd, grote blokkades doorbroken en leef ik een Lievelingsleven.

Lievelingsleven is een lifestyle waar ik dagelijks duizenden vrouwen online mee inspireer en jaarlijks honderden vrouwen intensief in begeleid. Daarnaast is ‘practice what you preach’ mijn drijfveer en groeit en ontwikkelt mijn eigen Lievelingsleven met de dag.

De sleutel tot succes = Kennis + Ervaring +…+…?

Ik heb mijn kennis en mijn ervaring gecombineerd met ondersteuning (unieke methode) en aanmoediging (stimulans) binnen een exclusieve mastermind groep.

Ik heb gezien en ervaren dat deze gouden combinatie de sleutel is voor ongekende groei en grootse positieve verandering. Je leert, ervaart en integreert. Een uniek samenspel tussen jouw body, mind & soul, je mastermind groep én het Universum. Stap je in?

Verdiepende heling + praktische stappen

= GROOTS Resultaat

Ik heb honderden vrouwen geholpen met het realiseren van hun grote dromen en doelen, naar meer

innerlijke rust, zelfacceptatie, vertrouwen en vooral: meer vrijheid.

Ik leer je geen theorie uit een boekje, maar geef je diepe helende ervaringen

en laat je stappen zetten die jou jouw Lievelingsleven laten leven.


Dit is wat je krijgt als je meedoet aan het Lievelingsleven Premium Programma

Online Training

6 maanden online training (d.m.v. video, audio, oefeningen, opdrachten in een online omgeving)

Oefeningen & Opdrachten

Je krijgt invultemplates, oefeningen, geleide journalings, nieuwe rituelen, opdrachten en praktische to-do's.

Lievelingsleven Mastermind

Een hechte groep like-minded people waar je op kunt leunen, steunen, en successen en onzekerheden mee kunt delen

Healings

Je ervaart meerdere healings op het niveau van body, mind & soul. Met minimale inspanning bereik je maximaal resultaat.

App op je telefoon

Download de app van de online omgeving en volg het Lievelingsleven Premium Programma waar en wanneer je maar wilt.

Meditaties & Visualisaties

Jouw onderbewuste wordt ondersteund door krachtige meditaties en visualisaties specifiek voor de uitgelichte thema's.

Shanna leert je waar je krachten liggen! 

Het volgen van verschillende programma's bij Shanna heeft mij al zo ontzettend veel moois opgeleverd en ik gun dit dan ook echt iedereen! Ik leerde Shanna kennen tijdens haar Visionboard day XXL en zag daar zoveel moois gebeuren en wilde dit zelf ook heel graag ervaren! Na een tijdje twijfelen deed ik mijzelf een Release Sessie cadeau, en na mijn eerst deelname was ik zo enthousiast dat ik daarna zelfs meerdere programma's bij Shanna heb gevolgd! De Release Sessies, Visionboard day en NLP Practitioner hebben me heel veel inzichten gegeven, maar ook verschillende uitdagingen gebracht en ik heb hierdoor goed kunnen kijken naar mijn diepere vragen en wensen. Shanna is een fijn, betrouwbaar en mooi mens, heeft ontzettend veel waardevolle kennis en passie en laat je inzien waar je krachten liggen!
Amber van Opijnen 
Shanna laat je je pijnpunten zien en geeft het vertrouwen om daardoor heen te gaan!
Enthousiast, professioneel en bevlogen dat zijn woorden die Shanna typeren. In de afgelopen jaren heb ik Shanna zowel professioneel als persoonlijk leren kennen. In de verschillende programma's die ik heb mogen volgen bij haar ontstond er 'magic'. Shanna creëert een veilige omgeving waarin je open, kwetsbaar en jezelf durft te zijn. Ze laat je je pijnpunten zien en geeft je het vertrouwen om daardoor heen te gaan. Door haar aanpak en fijne manier van begeleiden ben ik persoonlijk enorm gegroeid. Natuurlijk kom ik mijn blokkades nog tegen, maar ik weet hier goed mee om te gaan. Shanna heeft mij daar de tools voor gegeven en daar ben ik haar super dankbaar voor! 
Lyanne Vos
Ik heb geleerd hoe ik mijn vrouw-zijn mag omarmen en hoeveel kracht dit bezit!

Shanna is een geweldige coach en bron van inspiratie! Ze weet me altijd te raken met haar aandacht en kennis. Ik word vaak naar haar programma's toegetrokken doordat ik weet dat ik 100% zeker de waarde terugkrijg die ik erin steek, en meer. Soms vraag ik me af: ken ik dit niet al? 

Maar Shanna bezit over zoveel kennis dat ze altijd weer iets langzaams toevoegt. Ik raad Shanna zeker aan, omdat ze echt waarde toevoegt. Naast haar kennis stopt ze namelijk ook veel energie, aandacht en liefde in alles wat ze doet. Dat voel je! Door met Shanna samen te werken heb ik geleerd hoe ik comfortabel kan zijn met mezelf. Hoe ik mijn vrouw-zijn mag omarmen en hoeveel kracht dit bezit. Echt, life changing! Mariska Vermeulen

Een uniek en compleet programma

Ik zie veel vrouwen zich verliezen in slechts een deel van persoonlijke groei en bewustzijn. Bijvoorbeeld óf mindset óf de maan óf vrouwelijke energie etc. Of ze kiezen voor hier en daar een coaching op een enkel probleem waar ze tegenaan lopen. En ondanks dat groei & heling geen rechte lijn is, geloof ik wel in de kracht van consistente ontwikkeling en het bouwen aan een stevig fundament (in jezelf).

Een Lievelingsleven komt voort uit gezond gewortelde patronen en constante aandacht voor je bewustzijn. Heb je die basis op orde? Dan resulteert dat in een leven dat je précies leeft zoals jij dat graag wilt! Geluk en succes is namelijk niet te vergelijken met anderen, het gaat over wat er belangrijk is voor jou, hoe wil jij je voelen, wie wil jij zijn, hoe wil jij jouw leven inrichten, waar wil jij meer en minder van.

Deze groei is waar ik je bij ga helpen en waar ik je stap-voor-stap in zal begeleiden middels de 6 belangrijkste elementen en verdiepende ervaringsoefeningen. Ik leer je WAT je hebt te doen, HOE je dat kunt doen en WAAROM dit voor je gaat werken. En tijdens het leren ga je het VOELEN (body), ERVAREN (mind) en VERBINDEN (soul).

Bij ieder element krijg je een passende verdiepende opdracht die je kunt gebruiken om het geleerde direct te integreren in je leven. Je maakt de verandering meteen. Dit doe je samen met de groep, waardoor je geïnspireerd raakt en steun en aanmoediging voelt. Dit zijn de 6 belangrijkste elementen:

Mindset & Goals

Ontdek krachtige NLP Mindset technieken die jouw dromen en doelen in een sneltreinvaart zetten. Hier doorbreek je blokkades.

Energie & Relaties

Hoe stel je grenzen zonder schuldgevoel, hoe open je jouw hart en hoe verzamel je mensen die je upliften i.p.v. tegenhouden.

De Ritmes

Verbind je met de ritmes van de maan, jouw vrouwelijk lijf, de seizoenen en de orgaanklok. Hierdoor ga jij vanuit flow leven.

Patronen & Rituelen

Alles wat je leert zet je direct om in ijzersterke patronen en rituelen die bij jouw leven passen, dit maakt je krachtig.

Wetten van het Universum

Er is (nog veel) meer dan 'The Law of Attraction'. Hoe het Universum werkt en hoe jij er gebruik van kunt maken, leer je hier.

Lichaamsbewustzijn

Emoties, intuïtie, lichaamssignalen. De taal van je lijf is je innerlijk kompas. Je leert het kennen, herkennen en besturen.

Online coaching en Q&A sessies

Elke maand organiseer ik een online coachsessie waarin we verdiepen en de inzichten die je hebt opgedaan verankeren in je lijf. Deze coachsessie kan bestaan uit extra masterclasses, coachopdrachten of live interventies. Ook is er maandelijks een Q&A waarin ik live al je vragen beantwoord, zodat jij de ruimte hebt om maximaal resultaat te boeken. Deze online sessies zijn afgestemd op de stand van de maan en vinden altijd plaats tijdens nieuwe maan. Dit is kosmisch gezien het beste moment om nieuwe zaadjes te planten, intenties te zetten en te beginnen aan doelen, dromen en plannen. Je wordt niet alleen gedragen door je eigen wijsheid, door mijn kennis en ervaring, maar ook door de kracht van het Universum.

De Lievelingsleven Mastermind

Deze groep voelt als een warm bad, als thuiskomen. Hier ontmoet je mensen zoals jij, met dezelfde interesses, wensen, onzekerheden en motivatie om van hun leven hun Lievelingsleven te maken. Hier deel je jouw successen, vier je je fouten en voel je steun om buiten je comfortzone te treden en dit allemaal: samen.

In deze groep ga jij nieuwe waardevolle relaties vinden, je zal niet de eerste zijn die Lievelingsleven-lifetime-vriendschappen ontwikkeld. Binnen het platform heeft iedereen een eigen profiel, kun je elkaar privé berichten sturen of zelfs eigen groepen starten voor specifieke onderwerpen.

Ervaringen delen

Niets is zo verlichtend als voelen en horen 'dat je niet de enige bent'.

Vragen stellen 

Stel al je vragen en krijg inspiratie en tips van like-minded people.

Successen vieren

Successen samen vieren vergroot de kans op herhaling, iedereen moedigt je aan.

Nieuwe relaties 

Je bent het gemiddelde van de 5 mensen waar je mee omgaat. Raise your vibes!

Secret Sister

Je hebt en bent gedurende het traject een secret sister en steunt een ander anoniem.

Meet-ups 

Ontmoet deze like-minded people live tijdens wandelingen, koffietjes of andere momenten.

Deel jij binnenkort ook jouw succesverhaal?

These slides will be slide-able on the live version of your page!
Er opende een hele fijne liefdevolle wereld voor mij! 
Iedere keer als ik een programma f sessie bij Shanna heb gevolgd, voel ik me happy, open en positief. En het hele Female Force weekend heb ik me een aantal dagen achter elkaar ondergedompeld in de 'Shanna Magic'. Zo magisch was dit weekend en om zo op soul level in connectie te zijn met anderen. Ik vond het eerst heel spannend om alleen ergens aan mee te doen en naartoe te gaan. Maar toen ik die stap durfde te nemen (waar Shanna me iedere keer bij helpt) ging er steeds een hele fijne liefdevolle wereld voor me open. Shanna haar concrete en doortastende (waardoor we snel tot de kern komen), liefdevolle en warme energie, zorgt voor een vertrouwd gevoel waardoor ik bij haar helemaal mezelf kan zijn en veel dingen gemakkelijker kan helen. Het is zo fijn om als een soort 'onderhoud' iedere keer een sessie, programma of weekend bij Shanna te blijven volgen. Ben heel dankbaar dat onze paden elkaar hebben gekruist. Dank je wel lieve Shanna. 

CAROLA MOSTERT

Je leert alles van een powervrouw!
Shanna is sinds 2018 een grote inspiratie voor mij! Al haar praktische en spirituele kennis die ze doorgeeft, de manier waarop ze naar het leven en alles wat op haar pad komt kijkt, hoe ze haar lievelingsleven leeft en welke struggles ze daarbij doormaakt, de manier waarop ze onderneemt en waarop ze haar moederrol invult. Allemaal redenen om Shanna te volgen en met haar mee te groeien. Inmiddels heb ik bij Shanna het Female Force weekend gevolgd, hielp Shanna mijn doelen manifesteren tijdens een Vision Board Day, maakte ik al twee keer een bijzondere Release Sessie mee en luister ik haar podcasts vol praktische tips. Shanna is voor mij een prachtig voorbeeld van een powervrouw, krachtig door het optimaal inzetten van haar vrouwelijke energie! 
MARIETTE SIEZENGA
Een feest om van Shanna te mogen leren! 

Wat een feest om van jou te leren Shanna! Wat je ook doet, je neemt altijd zoveel bevlogenheid, passie en liefde mee in je werk. Je creëert meteen een veilig gevoel voor de deelnemers, zo heb ik zelf bij jou altijd gevoeld dat ik 100% welkom ben zoals ik ben, met alles wat er is. Ik voel me meer geïnspireerd, steviger in mijn schoenen, vol vertrouwen. De investering (soms best spannend om te maken) is het altijd driedubbel waard. 


DORIEN BLAAUW 

Dit brengt het programma jou:+ twee unieke extra'​​​​s 

+ deelname aan 6 Release Sessies t.w.v. €512,-

Jij mag gedurende jouw deelname aan het Lievelingsleven Premium Programma elke maand deelnemen aan de Release Sessie. De afgelopen jaren heb ik elke maand tijdens Volle Maan een Release Sessie gegeven. Een helende hypnotische sessie waarbij je door middel van verschillende technieken oude onverwerkte emoties heelt en nieuwe verbindingen legt in het brein, waardoor je geherprogrammeerd wordt. Je transformeert op fysiek, mentaal en energetisch niveau. Een unieke methode waar al 550+ unieke tevreden deelnemers aan meededen.

+ Deelname aan Vision Board Day t.w.v €47,-

Jij mag mee doen aan Vision Board Day. De kracht van een Vision Board wordt vaak onderschat. In 2017 ontwierp ik een unieke methode waardoor je aan de hand van het maken van een Vision Board je brein programmeert om te focussen op die dingen die jij graag wilt in je leven. 

Mijn eigen leven is in een stroomversnelling geraakt sinds ik deze methode jaarlijks toepas. Dit succes, deze levensvreugde wilde ik delen en ik creëerde een dag waarin jij jouw brein gaart (her)programmeren aan de hand van een Vision Board en jij jouw grote doelen en mooiste dromen met gemak en snelheid gaat behalen!

Mijn methode is uniek, 100% succesvol en werkt voor iedereen


BELANGRIJKE DATA LIEVELINGSLEVEN PREMIUM PROGRAMMA

Klaar om van je leven je Lievelingsleven te maken? Meld je direct aan

6 termijnen

Lievelingsleven Premium Programma
per maand

€ 333,- 

Je betaalt dan in 6 termijnen

Lievelingsleven Premium Programma
per 6 maanden

€ 1998,-

Je betaalt in één keer voor het programma. 

Meest gestelde vragen Premium Programma

WAT KRIJG IK ALLEMAAL?

* Levens lang toegang tot de online modules

* Toegang tot de maandelijkse online groepscoachcalls

* Levenslang toegang tot de Lievelingsleven mastermind

* Je kunt een jaar lang alle groepscoachcalls terug kijken

* Toegang tot de Release Sessie t.w.v. € 67,-

* Toegang tot Vision Board Day Online en deze het hele jaar terug kunnen kijken

* Levenslang toegang tot de Lievelingsleven community

* Meditaties & visualisaties

* Meerdere healings

* Opdrachten, templates, oefeningen

WAT LEER IK IN DIT PROGRAMMA?

In dit programma leer je hoe je jouw unieke Lievelingsleven leeft. Een Lievelingsleven leven betekent dat je het leven precies zo leeft zoals jij dat graag wilt. Dat vergt soms moed, doorzettingsvermogen, creativiteit, flexibiliteit en vooral héél véél kennis van jezelf.

Je leert je eigen onbewuste behoeften kennen op de niveaus van body, mind & soul. Je leert wat jou blokkeert en hoe je daar doorheen kunt breken. Op de laag van het onbewuste deel van je brein transformeer je en op de laag van het bewuste deel leer je krachtige patronen en rituelen die jou en jouw Lievelingsleven versterken.

Na 6 maanden leef je jouw Lievelingsleven en weet je precies hoe je dit voor de rest van je leven voort kunt zetten.

WELKE ONDERSTEUNING WORDT ER GEBODEN?

Bij de start van het programma maakt Shanna voor jou een op maat gemaakte leerroute in het Premium Programma. In deze route ga jij precies met de thema's aan de slag die voor jou het meest urgent zijn.

Gedurende het programma wordt je intensief begeleid door Shanna in de vooraf opgenomen modules. Middels verschillende video’s, audio’s en live coachcalls word je aan de hand meegenomen het online programma door.

Elke maand is er met de groep een uitgebreid online coachmoment waarin jij al jouw coachvragen kunt stellen. Heb je tussendoor een vraag of loop je ergens tegen aan dan kun je je vraag in de Mastermind stellen.

Daarnaast wordt iedereen ingedeeld in een kleine groep van ongeveer 5 vrouwen. Dit is jouw exclusieve buddy groep. Met jouw buddies kom je eens per maand online of offline samen om samen up to date te blijven en de speciale buddy opdrachten te doen.

WANNEER MOET JE DIT PROGRAMMA NIET DOEN?

Je moet dit programma niet doen als je niet bereidt bent te veranderen of als je niet buiten je comfortzone wilt treden. Je Lievelingsleven leven betekent dat je bereidt hebt te zijn om blokkades aan te kijken en er doorheen te gaan op een manier die goed voor je is, wil je dat niet, dan is dit programma niet geschikt voor jou.

WANNEER KAN IK STARTEN?

Je krijgt na aanmelding direct toegang tot de Lievelingsleven community en de online leeromgeving. De Kick Off is het moment dat iedereen tegelijk start en zowel de groepscoachings als het buddy systeem zal beginnen.

KAN MIJN WERKGEVER DIT BETALEN?

Het is zeer gebruikelijk dat werkgevers onze programma’s geheel of gedeeltelijk vergoeden, vanwege bijvoorbeeld sterk verbeterde communicatieve vaardigheden, hogere assertiviteit en een veel grotere oplossingsgerichtheid bij deelnemers. Het is zeer de moeite waard om dit bij je werkgever aan te kaarten.

HOE GAAT HET LIEVELINGSLEVEN PREMIUM PROGRAMMA IN ZIJN WERK?

Dit programma is een online en offline programma met zowel live als vooraf opgenomen contactmomenten. Je volgt de online training in een online omgeving waar je je eigen account hebt. Al het trainingsmateriaal uit de 26 modules, dit zijn video’s, audio’s en/of verschillende opdrachten, zijn direct beschikbaar. Elke maand is er een live, online, coachcall. Hier kan jij al jouw vragen stellen en zal er nieuw, extra verdiepend, materiaal aan je aangereikt worden. Tijdens de coachcalls zullen er online ook ervaringsgerichte oefeningen met elkaar gedaan worden, dit geeft een enorme verdieping en versnelling in je groei.

Kan je een keer niet bij een live coachcall zijn, wees gerust, je kunt deze op elk gewenst moment terugkijken.

Naast de online contact moment, zullen jullie elkaar ook live zien tijdens de 5 live dagen. Ook wordt je aangemoedigd om elke maand een intervisie moment met je buddies in te plannen.

WAT HEB IK NODIG OM MEE TE KUNNEN DOEN?

Een laptop of telefoon, een journal boekje, een pen en de commitment die je met jezelf aan gaat om hier vol aan mee te doen. Dit gaat je zoveel opleveren!

HOEVEEL TIJD KOST DIT PROGRAMMA MIJ OM TE VOLGEN?

Bij de start van het programma maakt Shanna in overleg met jou jouw op maat gemaakte leerroute. Hier wordt ook in mee genomen hoeveel tijd jij kunt investeren in het volgen van het online gedeelte van het programma. Het programma past dus altijd in jouw leven.

Omdat je levenslang toegang hebt tot alle modules kun je het totale programma geheel op eigen tempo volgen.

Wat vast staat is dat je minstens 3 a 4 uur per maand bezig bent. Hierin zit de online groepscoaching en de Release Sessie.

1x in de zes weken is er een live dag.

MOET IK ALLES LIVE VOLGEN OF KAN IK HET PROGRAMMA IN MIJN EIGEN TEMPO VOLGEN?

Het kan natuurlijk voorkomen dat je een keer niet bij een online groepscall kunt zijn, dat is helemaal oke. Om het groepsproces en de kwaliteit van het programma te bewaken, verwachten we wel dat je tijd vrij maakt om aanwezig te kunnen zijn. Je kunt je voorstellen dat het super krachtig werkt als je je in een groep begeeft waar iedereen 100% commited is. Ook adviseren we dat je voor elke coachcall al het voorgaande trainingsmateriaal hebt bekeken.

HOE LANG HEB IK TOEGANG TOT HET PROGRAMMA?

Je hebt levenslang toegang tot de online leeromgeving.

IK BESLUIT OP HET LAATSTE MOMENT OM MEE TE DOEN, KAN DAT?

Natuurlijk, je bent super welkom.

HOE GAAT HET IN ZIJN WERK ALS IK ME HEB AANGEMELD?

Uit alle voorgaande groepen hebben we geleerd dat het ontzettend fijn kan zijn om van te voren even kennis te maken. Het Premium Programma is niet voor iedereen. Dat heeft niks te maken met wie je bent maar alles met wat jouw onbewuste verlangens & doelen zijn en de manier waarop jij die graag wilt vervullen & bereiken. Het kan zijn dat je heel duidelijk voelt dat je dit wilt of 'moet' doen. Maar het kan ook dat je twijfelt en er gewoon even over wilt praten. I got you. Om er 100% zeker van te zijn dat we gedurende het programma maximale kwaliteit kunnen leveren, dat jij écht alles uit dit programma kunt halen en dat wij jouw verwachtingen kunnen overtreffen, maakt Shanna graag eerst kennis met je als je daar behoefte aan hebt. Klik op de knop 'Yes, ik wil kennis maken' en vul het inschrijfformulier in dan nemen we snel contact met je op om een fijne online ontmoeting in te plannen.

IS ER OOK EEN ANDERE BETALINGSTERMIJN DAN 1, 9 OF 12 MAANDEN MOGELIJK?

Het Premium Programa is bedoeld om dingen MOGELIJK voor je te maken in plaats van moeilijk. We kunnen altijd samen kijken wat de mogelijkheden zijn.

IK HEB NOG EEN ANDERE VRAAG

Heb je nog een vraag die hier niet bij staat, mail deze dan naar shanna@shannaproost.nl