Ready to re-connect
with the real you?

'Wanneer je de kracht van je Mind leert te verbinden met


de wijsheid van je lijf kan je jezelf weer vinden in de kern van je ziel'

Alle ballen hooghouden is iets wat vrouwen goed kunnen. Of tenminste, wat ze vaak krampachtig goed proberen te doen. Je wilt alles kunnen managen, een sociaal leven, een goede baan, een ontspannen moeder zijn, een liefdevolle verloofde, een nette huisvrouw, een attente vriendin en een gezellige dochter.

En ondanks dat dit alles je vervult en energie geeft, kan je je soms zo leeg voelen. Schuld, gehaast en innerlijke onrust voel je vaker dan je zou willen. Maar hoe kan dat toch? Vraag je je af want 'je leven is toch leuk genoeg om gelukkig te zijn?' en toch...

In alles wat je doet creëer je je eigen leefregels. Voortkomend uit jouw blauwdruk, jouw diep gewortelde waarheden en de onbewuste patronen die je voor jezelf hebt gecreëerd.

Al deze patronen zijn te her-programmeren met- en in de Mind, dat heb ook ik jaren lang gedaan. Maar hoe kan het dan toch dat je tegen die beperkingen in jezelf aan blijft lopen?

Omdat patronen dieper liggen. Slechts met de kracht van de Mind werken is alsof je een huis gaat bouwen met enkel bakstenen. Je mist het cement om alles bij elkaar te houden. Het cement is jouw lichaam, jouw lichaamsbewustzijn en jouw zenuwstelsel. Wanneer deze constructie binnen in jezelf veilig staat heb je voor jezelf een innerlijk thuis waar jouw ziel kan schitteren.

In mijn 1:1 coachsessies werken we aan een transformatie van jouw 'total self'. Een hernieuwde versie, krachtig opgebouwd vanuit jouw Body, Mind & Soul.

         null

Je kunt heel zelfbewust zijn en geïnteresseerd zijn in heling maar als je 'het werk' niet doet transformeer je ook niet

De 1:1 coaching met Shanna wordt nu enkel nog gegeven aan de vrouwen in het Lievelingsleven 1:1 Mentorship. Weten of dit Mentorship iets voor jou is?

De 1:1 sessies zijn er om jou de juiste kant op te begeleiden in 'het werk'...

Maatwerk

De één op één coachtsessies worden volledig op maat gemaakt. Niks staat nog vast. Voorafgaand aan elke sessie bepalen we samen wat er nodig is op dat moment. Dit is 100% afgestemd op jou, jouw behoeften, verlangens en blokkades.

Specifiek

Tijdens elke sessie kijken we heel specifiek naar wat jij tegen bent gekomen in je dagelijkse leven (de afgelopen weken) aan patronen, uitdagingen, onzekerheden, emoties. Dat is het beginpunt en daarmee altijd een concrete en praktische insteek van het ontrafelen en her-programmeren van jouw patronen en overtuigingen en het loslaten van 'trauma' op fysiek niveau.

Gecombineerde sessies

Elke sessie die we samen hebben duurt een uur. Uiteraard kijken we per sessie naar jouw energieniveau. Omdat je tijdens de sessies veel in de 'Theta staat' zal zijn, zal je het concept van tijd minder ervaren en merk je dat 'de tijd vliegt' en we veel sneller, dieper kunnen gaan. Per sessie nemen we zo'n 20 minuten de tijd om al praten (het cognitieve) de richting naar de kern te bepalen. Wanneer we dat helder hebben gaan we middels fysieke- en energetische oefeningen de kern in het lichaam opzoeken. Met verschillende technieken doorbreken en helen we de blokkades en/of trauma's die om de kern heen liggen.

Leren & helen tegelijk

Tijdens de sessies combineren we het bewuste en het onderbewuste. Elke sessie is erop gericht om jou nieuwe kennis te geven over jezelf, het ontstaan van jouw patronen en je gerichte praktische oefeningen mee te geven waar jij zelf verder mee kunt. Deze nieuwe kennis krijg je tijdens het lichaamsgerichte werk wat we doen. Doordat er constant wordt uitgelegd wat er gebeurd in je lijf en waar het vandaan komt, zal je jezelf en je eigen emotionele- en lichamelijke reacties beter begrijpen waardoor helen dieper kan gaan.

Losse sessie of meerdere

Je kunt ervoor kiezen om een losse sessie in te plannen of meerdere opeenvolgend achter elkaar. Patronen liggen opgeslagen in onze mind, in ons lichaamsbewustzijn en in onze ziel. Het ontrafelen en her-programmeren van deze patronen heeft gewoonweg tijd en consistente aandacht nodig. Alleen wanneer je werkelijk bereid bent om deze tijd te nemen kan je groots transformeren, dat gaan we doen. Maar dit kunnen we samen pas groots bereiken wanneer jij je veilig voelt dus heb je de tijd om eerst samen de relatie op te bouwen.

De juiste technieken voor jou

Per sessie, per hulpvraag, per patroon wordt er elke keer opnieuw gekeken welke techniek, theorie, methode of ritueel het beste past en de grootste verandering brengt. Omdat dit traject op maat is en zo specifiek zal ook elke keer precies de juiste techniek voor jou gekozen worden.

Dit is hoe de 1:1 sessies ervaren worden...

Een combinatie tussen wetenschap & spiritualiteit

'Iemand omschreef mij eens als een Energetisch Coach en daar kan ik mij wel in vinden. Ik kijk, weet, voel en zie dat er meer is dan het Aardse en tegelijkertijd besef ik ook dat we het wel hier hebben te doen. Als coach richt ik mij natuurlijk op het versterken en flexibel maken van de Mindset en ik kijk ook verder dan dat. 'Verder' betekent dat ik mij ook richt op het helen en veerkrachtiger maken van het zenuwstelsel. Op beide plekken liggen trauma's en onverwerkte emoties opgeslagen. En zolang één van beide niet 'aan boord is' om een nieuwe koers te varen zal het schip niet vertrekken.'


- Shanna

Dit zijn de technieken en methoden die ik gebruik...

NLP

NLP is een set aan verschillende technieken waarmee we onderzoeken hoe jouw patronen opgeslagen liggen in je brein & mind. Met deze set aan technieken kunnen we jouw brein her-programmeren waardoor je op een zeer diep niveau kunt groeien en transformeren. NLP is ook enorm krachtig om doelen te behalen.

Theta Healing®

Theta Healing is een techniek waarmee je met je bewustzijn direct toegang hebt tot het onderbewustzijn. Deze techniek maakt gebruik van de theta hersengolven en doorbreekt en transformeert blokkades in het cel-geheugen waarin alle informatie besloten ligt: de fysieke -, genetische -, historische – en Zielsinformatie

Access Bars/Body Proces®

Dit zijn verschillende energetische lichaamsprocessen om meer rust, ruimte en ontspanning in lichaam en geest te ervaren. Met deze verschillende technieken wordt het cellulair zelfhelend vermogen van het lichaam geactiveerd. Dit zijn verschillende processen die worden gedaan door aanrakingen.

Access Consciousness Foundation™

Dit zijn verschillende technieken waarmee je jouw fundering volledig kunt ontrafelen. Met deze technieken onderzoek je jouw blauwdruk. Door deze technieken hoef je niet meer te fungeren vanuit beperking en belemmering, maar kun je gaan acteren vanuit een fundering van oneindige mogelijkheden.

Hypnotherapie


Hypnotherapie is een vorm waarbij je onder hypnose gaat of in trance bent. In deze staat van zijn trilt het brein op een andere frequentie waardoor het onderbewuste zich gemakkelijk opent. Vanuit deze staat van bewustzijn kunnen overtuigingen & patronen gemakkelijk geherprogrammeerd worden.

Systemisch Werk

(familie opstelling)

Systemisch werken is een manier om inzicht te krijgen in jouw eigen plek in een systeem, welk systeem dan ook, en je verhouding met de anderen in dat systeem. Je kunt ervaren waar belemmeringen zitten en waarom je steeds opnieuw vervalt in bepaald gedrag dat je belemmert in je ontwikkeling en groei.

Breathwork

Je ademhaling is de verbindende bron tussen jouw lichaam en geest. In jouw ademhaling zijn jouw emotionele patronen terug te vinden.We gebruiken jouw ademhaling om de emotionele patronen in je lichaam te openen zodat we deze kunnen her-programmeren en helen. Jouw ademhaling wordt jouw vaste bron van rust, ruimte en stabiliteit.

Somatic Experiencing

Somatic Experiencing is een psychosomatische methode voor het helen van trauma. Deze methode richt zich in de eerste plaats op de effecten van trauma in ons lichaam (soma). Sensaties zijn de taal van ons lichaam, het ervaren van sensaties is daarom de ingang tot verwerking van trauma. Deze methode is gebaseerd op wetenschappelijk onderzoek en neurobiologie.


Helder-voelend & Helder-wetend

Hoewel dit geen 'officiële techniek' is, is het wel een tool die Shanna haar coachings uniek maakt en een extra dimensie toevoegt. Shanna kan in haar lichaam en geest extra informatie ontvangen over jou, jouw pad en jouw thema's. Deze informatie voegt zij toe aan de sessies en brengen een helderheid waardoor alles klopt.

Door de 1:1 sessies zal je...

 • Meer rust, ruimte & ontspanning in je lichaam ervaren
 • Afkomen van je beperkende overtuigingen
 • Minder stress, angst & paniek ervaren
 • Antwoorden krijgen op waar dingen bij jou vandaan komen
 • Ervaren dat jouw levensvreugde x10 kan gaan
 • Meer positieve energie hebben
 • Je zelfverzekerder en krachtiger voelen
 • Je leven veel meer leven volgens jouw eigen leefregels
 • Jezelf op nummer één leren zetten
 • Stoppen met mensen pleasen
 • Tevreden kunnen zijn in plaats van streven naar perfectie
 • 100% eigen verantwoordelijkheid leren nemen over jouw eigen leven
 • Minder stress ervaren en stress beter aankunnen
 • Trauma verwerken en niet doorgeven aan je kinderen
 • Eigenwaarde stijgen, je voelt je goed genoeg


Voel je een sterke ja? Dan is het Lievelingsleven 1:1 Mentorship misschien wel voor jou. 

Dit traject is niet voor iedereen, het is voor de vrouwen die in deze gebieden het werk willen verrichten

'Childhood healing'
 • Ik wil de patronen uit mijn (on)gezonde kindertijd helen
 • Ik wil de relatie met mijn ouders onderzoeken en verbeteren
 • Ik wil achter mijn (on)bewust opgelopen trauma's komen en deze helen
'Inner Child healing'
 • Ik wil mijn innerlijk kind helen
 • Ik wil een emotioneel gezonde volwassen vrouw zijn en vanuit volwassenheid kunnen reageren
 • Ik wil mij leren verbinden met mijn innerlijk kind
'Motherhood'
 • Ik wil de generationele trauma's in mijn familielijn onderzoeken en helen
 • Ik wil mijzelf re-parenten
 • Ik wil mijn trauma's en beperkingen niet doorgeven aan mijn kinderen
'Body & Mind stability'
 • Ik wil minder stress en meer innerlijke rust in mijn lijf voelen
 • Ik wil mij verbonden voelen met mijn lichaam
 • Ik wil mij (goed) genoeg voelen
 • Ik wil leven vanuit mijn hart & intuïtie