Nieuwe levels van vrijheid & geluk ervaren en jouw leven maximaal beleven?

Dit is het Lievelingsleven 1:1 Mentorship

Voel jij dat je nog zo veel meer uit jezelf en jouw leven kan halen en brand je van verlangen hier de juiste stappen voor te zetten?

Wil jij, opnieuw, in contact komen met het innerlijk vuur wat in jou zit? Ik kan je helpen dit weer te ontvlammen.

Misschien herken je ook wel dat je jezelf mist. Jij weet van jezelf dat je een vrouw vol power bent maar ergens ben je dit deel van jezelf kwijt geraakt.

Op dit moment vraag je je misschien af hoe jouw Lievelingsleven er eigenlijk uit ziet en kun je zelf niet bedenken hoe je daar (weer) komt. Mijn exclusieve 1:1 Mentorship brengt jou terug in je kern. Het laat je jouw volste potentieel voelen in je hele systeem. 

De transformatie die je door gaat maken brengt je bergen energie en laat je diep ontspannen. Je hoofd is niet langer een plek van onrust en zorgen maar een bron aan kansen en mogelijkheden.

Ik ben er precies voor jou, om jou te zien zoals je werkelijk bent. Voorbij je patronen en blokkades, volledig in jouw grootsheid. Je hebt mij naast je, achter je, elke stap op jouw unieke weg.

         null

Wil jij exclusief 1:1 met mij werken?

Dat kan! Er zijn een klein aantal plekken beschikbaar per half jaar...

Via dit formulier kan je je aanmelden voor mijn exclusieve 1:1 mentorhsip. Zodra ik jouw aanmelding heb ontvangen neem ik binnen 24 uur contact met je op. Op dat moment laat ik jou weten of ik, net als jij, denk dat er een match is maar nog belangrijker: of ik denk dat ik jou kan helpen. Als dat zo is plannen we een online 'first-step-call'. Na deze call zal ik jou een voorstel doen voor een exclusieve samenwerking en kun jij bepalen of je klaar bent voor 'the next step'.

Dit mentorship past perfect als..

 • ❤️ Je weet dat er een vuur in jou schuilt
 • ❤️‍ Je voelt dat het tijd is om patronen, trauma's en onverwerkte emoties te verwerken
 • ❤️‍ Je echt vanuit je hart wilt leven
 • ❤️‍ Je het misschien doodeng vindt om grootte keuzes te maken en je toch bereidt bent dat te doen
 • ❤️‍ Je gelooft dat je leven als een 10 aan kan voelen en het 'onzin' vindt als mensen zeggen 'dat er altijd ruimte voor verbetering moet zijn'. Jij denkt eerder 'Ja maar wat als het wél lukt?!'

Dit mentorship past niet als..

 1. Je in een burn-out zit
 2. Je liever blijft twijfelen dan keuzes maakt
 3. Je opzoek bent naar 100% zekerheid voordat je iets doet
 4. Je niet bereidt bent afscheid te nemen van dat wat niet dient
 5. Je niet maximaal wilt investeren in jezelf
 6. Je het prima vindt als je leven als een 7,5 of lager voelt