Release Sessie

'In 90 minuten oude onverwerkte emoties helen'

Release Sessie

 • In 90 minuten oude emoties verwerken en loslaten
 • Verandering op neurologisch niveau
 • Afrekenen met oude beperkende patronen
 • Transformeren op fysiek, mentaal en energetisch niveau
 • Meer innerlijke rust, (zelf)liefde en zekerheid, leef je lievelingsleven
909+

Tevreden unieke deelnemers

93%

Ervaart direct een positief verschil in voelen, denken en doen

74%

Doet meerdere Release sessies 

Wat kun je verwachten van de Release Sessie

Neurologische verandering

We overschrijven oude beperkende neurologie voor nieuwe versterkende en creëren nieuwe patronen

Niks persoonlijks delen

Je deelt niets persoonlijks met andere deelnemers

Spiritueel & Wetenschappelijk

Gecreëerd vanuit wetenschappelijk bewezen technieken in combinatie met spirituele invloeden

Cursus 'Emoties loslaten'

Krijg toegang tot de mini cursus 'Emoties loslaten'. 

Persoonlijke begeleiding

Voor- en achteraf is er persoonlijke begeleiding geheel naar jouw behoeften en wensen

De kracht van het onderbewuste

In jouw onderbewuste liggen ál jouw patronen en onverwerkte emoties opgeslagen

Gewoon vanuit huis

Vanuit jouw eigen, veilige, comfortabele plek werken aan onverwerkte emoties

Volle maan

De Release Sessie is altijd in combinatie met Volle Maan + een uniek Volle Maan Ritueel per maand

Minimale inspanning maximaal resultaat

Je hoeft niets te doen. De Release Sessie werkt op jouw onderbewuste

Ineens kwam ik erachter wat mij op een onbewuste laag enorm beperkte..

Ik was altijd dat enthousiaste meisje met die grote lach. Met mij ging altijd alles goed. Ik had niet het idee dat er iets met mij aan de hand was of dat ik issues had. Totdat ik leerde wat trauma’s en stress allemaal zijn. Ik leerde dat ruzies in families, scheidingen van ouders, emotioneel afwezige ouders, financiële zorgen, eetstoornis, weggedrukte emoties, je ongemakkelijk voelen wanneer je iets wilt zeggen, het idee hebben dat mensen over je praten, niet dom over willen komen, dat dat allemaal emotionele trauma’s of uitingen daarvan zijn.

Ineens kreeg ik een spiegel voor en werd ik geconfronteerd met onverwerkte emoties uit mijn verleden. Ik zag in dat ik jaren lang handelde vanuit ‘het brave meisjes syndroom’, dat is iemand die hard werkt, niet klaagt, kwaliteit levert, lief en aardig is en niet zeurt. Ik merkte op hoe goed ik was in ‘geven’ en hoe slecht ik was in ontvangen. 

Ik dacht dat ik precies wist wie ik was, maar ik kwam erachter dat ik precies wist wie ik moest zijn om leuk gevonden te worden.  Ik had een bindings- en verlatingsangst ontwikkeld door de scheiding van mijn ouders, ik kon liefdesrelaties niet gezond in stand houden en voelde weinig zelfliefde. Als klap op de vuurpijl kreeg ik de chronische ziekte fybromyalgie.

Actief volgde ik opleidingen in persoonlijke ontwikkeling, ik brak dwars door mijn patronen heen, versterkte mijn mindset, leerde hoe het brein werkt en certificeerde mij tot Internationaal trainer & coach. Van alles wat ik heb geleerd en gedaan zijn er een aantal technieken die fysiek, mentaal en energetisch het grootste verschil voor mij hebben gemaakt.

Door die technieken is alles voor mij veranderd.

Ik ben nu al jaren gezond en pijnvrij. Op het gebied van liefde, vriendschap, familie, ontspanning, werk, financiën en spiritualiteit leef ik al jaren 100% mijn lievelingsleven. 

Dit zeggen deelnemers over de Release Sessie

'Heb mijn angst van me af kunnen duwen'

Ik vond het een hele bijzondere ervaring. Het was voor mij de eerste keer dat ik zoiets deed maar tijdens de sessie stuurt je gedachte je vanzelf de juiste richting op. Wat ik heb ervaren tijdens de sessie had ik nooit verwacht maar het klopt helemaal. Ik kan mijn emoties nu een plekje geven, ik voel me zo vrij en opgelucht!
Marlijn Moonen
'Ik heb nu veel en veel en veel meer rust'

Ik voel gewoon dat er iets veranderd is in mijn hoofd. Ik stond altijd aan en was altijd aan het denken, malen en nu is er ineens een dof gevoel op die plek (op een positieve manier). Ook merk ik dat ik veel dichter bij mijzelf blijf en niet meer het gevoel heb dat ik van alles moet omdat anderen het anders doen dan ik.

Ciska Rensen
'Ik voel me relaxt en 1 met mezelf'

Eerste twee sessies koos is angst, dit was een grote factor in mijn jeugd maar ook in mijn huidige dagelijks leven tot aan mijn eerste release sessie. Het gevoel van rust in mijn lichaam en geest is niet te omschrijven, wat een verschil is dit. Mijn omgeving zegt dit ook tegen mij, ‘je bent zoveel relaxter’ & dit is ook zo! 

Renee van Meurs

'Ik voelde meteen dit heeft mij 100% geholpen'

Van het ene op het andere moment zat ik erin. Het was niet normaal, ik zag haarscherpe beelden en wist meteen om welke gebeurtenissen het ging. Heel gek, mijn onderbewuste wist dus heel bewust waar mijn probleem lag. Het is niet normaal wat deze sessie heeft gedaan, daarom kijk ik er ook naar uit naar een volgende. Ik merk dat verwerken me lukt met deze sessies.
Daantje Prinssen
'Priceless deze ervaring'

Wow in een woord bijzonder. Bij het teruggeven van de emotie (en ik was en ben verbaasd over het hoe en aan wie, maar begrijp het ook) voelde ik ook echt dat ik het losliet en het helen begon.  Zag heel erg op tegen een gesprek wat ik in de nabije toekomst moet gaan voeren, maar weet nu precies hoe ik het ga aanpakken: dag angst, hallo kracht! Ga zeker een volgende sessie volgen!! 


Ylva Mackaay
'Ik voel mij een stuk rustiger'

Het was een hele bijzondere ervaring. Tijdens de sessie kreeg ik een heel gek gevoel wat ik al vaker heb meegemaakt in mijn leven. Tijdens het liggen leek het net alsof ik non-stop rondjes maakte met mijn lichaam. Verder heb ik de sessie heel fijn ervaren en er is van alles met me gebeurd. Na de sessie voelde ik mij een stuk rustiger en ik ben erg blij dat ik mee gedaan heb! Ik wil zeker nog een keer meedoen

Manou Kars

Dit is wat de Release Sessie je oplevert

 • Verwerk en laat onverwerkte emoties uit het verleden los: leef je lievelingsleven
 • Overschrijf oude beperkende neurologie met nieuwe versterkende neurologie
 • Kom af van beperkende overtuigingen en voel je meer zelfverzekerd
 • Start te leven volgens je eigen regels of blijf je alsmaar voldoen aan die van een ander?
 • Krijg inzicht in waar oude patronen vandaan komen
 • Verhoog je trillingsfrequentie en trek gemakkelijker liefde & succes aan
 • Ervaar hoe lichaam & geest elkaar wederzijds beïnvloeden en beïnvloed je gezondheid
 • Creëer meer (zelf)liefde en verbinding met jezelf en anderen
 • Ontwikkel een krachtig patroon waardoor je keuzes gaat maken vanuit je kern
 • Verlicht lichamelijke lasten, kwalen en ziekten door je mentale gezondheid te versterken
 • Manifesteer en release aan de hand van de stand van de maan
 • Leer te ontvangen of blijf je altijd maar geven en leeglopen?
 • Leer dat goed ook weleens goed genoeg is of blijf je graag een pleaser en een perfectionist?

Zo wordt er teruggekeken op de Release Sessie

These slides will be slide-able on the live version of your page!
'Het voelde enorm bevrijdend'
Eigenlijk zijn er niet voldoende woorden te vinden om de lading van de prachtige sessie te dekken. Ik heb een magische reis mogen maken. Ik zag heel duidelijk wat er gebeurde op de tijdlijn en waarom ik op dat moment voor het eerst schuldgevoel heb ervaren. Toen ik dit los kon laten voelde dat enorm bevrijdend. Er gebeurde van alles in mijn systeem. Ik hoop nog een keer aan te sluiten bij een andere Release Sessie.
N. uit Noordwijk
'Ik merk dat ik meer mezelf durf te zijn'
Ik voel me lichter. Ik heb iets teruggegeven aan de voorgaande generaties. Want daar kwam het vandaan, dat voelde ik zo sterk tijdens de sessie. Ik merk dat ik meer mezelf durf te zijn en makkelijker dingen uitspreek die ik eerst niet zou durven uitspreken. En daar ben ik heel blij mee en dankbaar voor! Heel erg bedankt voor deze bijzondere ervaring.
A. uit Leiden

De volgende Volle Maan is 19 december Volle maan in Tweelingen

Maak gebruik van de kracht van de Volle Maan en volg de Release Sessie op 18, 19, 20 of 21 december

Volle maan in Tweelingen
 

Op 19 december is het Volle maan in Tweelingen. Het is winter, koud in huis en iedereen zoekt naar knusheid en warmte. Veel mensen slapen onrustig en ook de dieren zijn hun winterslaap begonnen. In deze periode maakt iedereen zich klaar voor de winter.

Deze volle maan voor Kerst staat voor de natuur die nu afsterft en later weer tot leven bloeit in het volgende seizoen. Het seizoen dat we veel met familie samen zijn, onze huizen inkruipen en op zoek zijn naar gezelligheid. Het einde van het jaar kan ook druk met zich mee brengen, en dat kun je gaan voelen. Je hebt behoefte aan het in balans brengen van je hoofd en je hart.

De energie die Tweelingen met zich meebrengt is fijn. Je staat open om te beginnen met nieuwe dingen en nieuwe projecten te starten. Maar ook moet je wat opofferen, dit kan zijn dat je beter moet letten op waar je je tijd aan besteed of dat je de lucht te klaren hebt met iemand. Dit teken is opzoek naar nieuwigheid, ontwikkeling en afsluiting. Je staat te springen om te beginnen aan iets nieuws, maar let ook op valkuilen als; te veel en te snel willen. Energie is kostbaar, ga er goed mee om.

Wil jij afrekenen met stilstaan? Doorpakken en nieuwe dingen ervaren? Ben jij klaar voor nieuwe ervaringen? Ben je bereid te kijken naar je valkuilen? Meld je dan aan voor de release sessie van december met de Volle maan in Tweelingen met het thema: hoofd & hart in balans brengen.

Dit is voor jou kosmisch gezien het meest geschikte moment om dit patroon te doorbreken en vrijer te kunnen zijn.

00
dagen
00
uren
00
minuten
00
seconden
Meld je aan voor de Release Sessie tijdens Volle maan in Stier. Volg de sessie op 18, 19, 20 of 21 december op een moment wanneer het jou uitkomt. De energie van de Volle maan houdt 1 dag voor Volle maan en 2 dagen na Volle maan aan. Tijdens deze vier dagen benutten we de krachtige energie van de Volle maan, zodat je tijdens de Release Sessie nog beter jouw beperkende patronen kunt loslaten.
€ 127,-
 • Breek door mentale blokkades heen en ervaar innerlijke rust
 • Maak een einde aan emotionele uitbarstingen, stressreacties & onbestemde gevoelens
 • Open al jouw energetische kanalen en ontvang de Universele kosmische levensenergie
 • Ontwikkel ijzersterke positieve gedragspatronen
 • Kies werkelijk voor jezelf en jouw unieke lievelingsleven

Meld je aan voor een Release Sessie en laat vastzittende emoties los

Dit is wat anderen zeggen over de Release Sessie

These slides will be slide-able on the live version of your page!
'Wat een impact'

Wat een bijzondere ervaring! Ik ging er heel open in, maar wist niet dat dit zo'n impact zou hebben. De bewustwording en het loslaten van iets wat een lange tijd nog op de achtergrond was blijven hangen. Heel bijzonder!

B. uit Naarden
'Ik heb een heel diep inzicht gekregen'
Ik kan met mijn wetenschappelijke achtergrond nog wel eens sceptisch zijn over hypnose maar jeetje wat een intense mooie sessie. Het heeft mij op een heel diep vlak een heel helder inzicht gegeven. Nooit eerder kwam ik eigenlijk zover in hypnose als tijdens de Release Sessie. Bijzonder dankbaar voor deze ervaring.
H. uit Diemen
'Ik heb een heel diep inzicht gekregen'
Ik kan met mijn wetenschappelijke achtergrond nog wel eens sceptisch zijn over hypnose maar jeetje wat een intense mooie sessie. Het heeft mij op een heel diep vlak een heel helder inzicht gegeven. Nooit eerder kwam ik eigenlijk zover in hypnose als tijdens de Release Sessie. Bijzonder dankbaar voor deze ervaring.
H. uit Diemen

Meest gestelde vragen Release Sessie

HOE GAAT EEN RELEASE SESSIE IN ZIJN WERK?

De Online Release Sessie verloopt aan de hand van 5 fasen:

Aanmelden

Je volgt de Release Sessie in de Lievelingsleven Community. Na je aanmelding ontvang je jouw inloggegevens en kun je inloggen in jouw unieke omgeving. Hier heb je toegang tot de Release Sessie.

Online omgeving

Je bent nu ingelogd in jouw online omgeving. Hier staan een aantal video’s voor je klaar welke je kunt kijken voorafgaand aan de Release Sessie. Deze video’s bereiden je voor op de Release Sessie. Je leert in deze video’s hoe de technieken uit de Release Sessie hun werk gaan doen op jouw brein + er wordt je gevraagd een aantal keuzes te maken.

Release Sessie

De Release Sessie zelf is beschikbaar 1 dag vóór, tijdens en 2 dagen na de datum van de Volle Maan. Gedurende deze 4 dagen is de energie van de Volle Maan op zijn krachtigst. Deze energie heeft een grote impact op jouw emotionele binnenwereld en zal het proces van loslaten en verwerken bekrachtigen en versterken. In deze 4 dagen kun jij zélf een moment kiezen wanneer het jou uitkomt om de Release Sessie te ondergaan.

De Release Sessie is een hypnotische sessie die aan de hand van verschillende taalpatronen een impact maakt op de patronen die liggen opgeslagen in jouw brein. Deze hypnotische sessie begint altijd met een unieke op maat gemaakte intro, toegespitst op het thema van de maand. Daarna begeleidt Shanna jou in 45 á 50 minuten met haar stem. Dit is het moment dat je werkelijk jouw onverwerkte emoties gaat verwerken en loslaten. In deze fase van de Release Sessie wordt jouw oude neurologie met beperkende patronen overschreven door nieuwe neurologie met bekrachtigende patronen.

Aan het einde van de Release Sessie open je langzaam je ogen. Je voelt je licht, ontspannen en ervaart innerlijke rust. Je voelt je verwonderd, misschien wat emotioneel of verward. Dit is een perfect moment om te ontspannen en als je behoefte hebt te schrijven in jouw bullet journal.

Nazorg fase

Mogelijk heb je wat vragen na jouw Release Sessie ervaring. Het advies is om niet direct na jouw Release Sessie ervaring, maar een dag later, de Q&A te kijken welke ook beschikbaar voor je staat. In deze Q&A krijg je antwoord op de meest gestelde vragen die er zijn na een Release Sessie. Geen tijd of zin om de Q&A te kijken? Geen probleem, er is ook een pdf document bijgevoegd waarin je de meest gestelde vragen kunt opzoeken.

Staat jouw vraag er niet bij dan ben je altijd welkom jouw vraag/ervaring te mailen naar shanna@shannaproost.nl

Volle Maan

Ook is er een uniek Volle Maan ritueel voor je toegevoegd welke precies past bij het thema van de Volle Maan in de specifieke maand. Dit ritueel kun je op elk gewenst moment doen tijdens deze 4 dagen.

HOE LANG DUURT EEN SESSIE?

Een Online Release Sessie duurt in totaal 60 minuten. De verschillende video’s die beschikbaar voor je zijn staan hier los van.

MOET IK VAN TE VOREN WETEN WAAR IK AAN WIL WERKEN?

Nee, je hoeft van te voren niet exact te weten waar je aan wilt werken. Tijdens de start van elke Release Sessie kies je een basisemotie en deze emotie neem je als vertrekpunt. Je kunt deze basisemotie kiezen aan de hand van het thema waar je aan wilt werken, als je een thema hebt. Je kiest uit:

Boosheid
Verdriet
Angst
Schuld
Schaamte

IK WEET NIET PRECIES WAT IK ONVERWERKT HEB, IS DAT ERG?

Nee ,dat is absoluut niet erg. Dat is zelfs volkomen normaal. Vaak liggen dit soort trauma’s opgeslagen in het onderbewuste en zijn we er ons ook helemaal niet bewust van. Dat is precies waar onze beperkende patronen vandaan komen. Een Release Sessie gaat je helpen om hier het antwoord op te vinden.

HOE KIES IK WAAR IK AAN WIL WERKEN?

Je kunt op verschillende manieren kiezen waar je aan wilt werken. Hier volgen de suggesties:

Kiezen a.d.h.v. de maan

De data van de Release Sessies zijn afgestemd op de maanfasen. Elke maanfase zorgt voor een andere Universele energie en tijdens elke maanfase staat de maan ook in een ander sterrenbeeld waardoor er steeds andere invloeden zijn. Als je niet weet waar je aan wilt werken kan je de a.s. thema’s bekijken en voelen welke bij jou aanslaat.

Kiezen a.d.h.v. een emotie

Je kunt ook kiezen a.d.h.v. de verschillende basisemoties. Ergens heb je deze basisemotie(s) onverwerkt. Wat je je kan afvragen is ‘Welke van deze emotie heb ik vroeger veel ervaren, maar mocht er niet zijn?’ of ‘Aan welke van deze emotie heb ik te weinig uiting gegeven in mijn leven, terwijl ik die wel voelde?’ of ‘Vanuit welke van deze emoties reageer ik overmatig emotioneel?’. Het antwoord op één van deze vragen kan je leiden naar je keuze.

Kiezen a.d.h.v. een beperkende overtuiging

Het kan ook zijn dat je voelt dat een beperkende overtuiging je in de weg zit. Bijvoorbeeld: ‘Ik ben niet goed genoeg’ of ‘Ik ben het niet waard’ of ‘Ik moet het altijd beter doen’ of ‘Ik moet sterk zijn’. Deze beperkende overtuiging vindt zijn oorsprong in een onverwerkte emotie. Bepaal welke beperkende overtuiging jou in de weg zit en waar je vanaf wilt en ga na welke basisemotie daar voor jou bij hoort.

Kiezen a.d.h.v. beperkend gedrag

Misschien loop je tegen je eigen beperkende gedrag aan en wil je daar dolgraag vanaf. Bijvoorbeeld: dat je keuzes vaak uitstelt, dat je snel boos wordt, snel gaat huilen, dat je dichtklapt in bepaalde gesprekken, dat je snel in de stress schiet of je regelmatig aangevallen voelt; het kan van alles zijn. Dit beperkende gedrag vindt zijn oorsprong in een onverwerkte emotie. Bepaal welk beperkend gedrag jou in de weg zit en waar je vanaf wilt en ga na welke basisemotie daar voor jou bij hoort.

HOE KAN DIT ONLINE GOED WERKEN, IS LIVE EN ‘ECHT’ CONTACT NIET BETER?

Natuurlijk zit er een verschil in live contact en online contact. Echter zit het verschil vooral in een wens van jezelf. Wat betreft de impact van de Release Sessie maakt het geen verschil of je deze live of online volgt. Overigens wordt de Release Sessie alleen online gegeven. Door het nauwe contact wat met de deelnemers onderhouden wordt (indien daar behoefte aan is) zal de Release Sessie en de tijd ervoor en erna aanvoelen als warm en welkom.

BEN IK HELEMAAL ‘WEG’ TIJDENS DE RELEASE SESSIE?

Je bent tijdens de Release Sessie in een hele diepe staat van ontspanning, ook wel hypnose genoemd. Je kunt op elk gewenst moment je ogen openen als je dat zou willen. Naast dat je diep ontspannen en in een hypnotische staat bent, ben je ook gewoon helemaal bij en ‘wakker’. Er kan niks geks of raars met je gebeuren. Je kunt overigens achteraf de Release Sessie wel hebben ervaren alsof je ‘helemaal weg’ was. Dit is slechts hoe je het hebt ervaren, als je had gewild was je binnen 1 seconde direct helemaal wakker, helder en aanwezig geweest.

IS ELKE RELEASE SESSIE ANDERS DOOR DE VERSCHILLENDE THEMA’S?

De Release Sessie wordt afgestemd op de verschillende maanfasen en het sterrenbeeld waar de maan op dat moment in staat. Dit zorgt voor een Universele Energie. Deze Universele Energie bepaalt het thema van de Release Sessie. Echter hoeft dit niet leidend voor je te zijn om een Release Sessie op een moment van voorkeur wel of niet te doen. De Universele Energie licht bepaalde thema’s op, maar dat betekent zeker niet dat andere thema’s op dat moment niet verwerkt kunnen worden. Het meest belangrijke is dat jij voelt dat het, het juiste moment is voor jou.

IK VIND HET MOEILIJK OM DE CONTROLE LOS TE LATEN, IS DIT GESCHIKT VOOR MIJ?

Natuurlijk is een Release Sessie ook geschikt voor jou. Iedereen ervaart een Release Sessie op zijn of haar unieke manier. Sommige mensen hebben nog nooit een soort sessie als deze gedaan en anderen zijn er meer bekend mee. Sommige mensen vinden het daardoor nog niet makkelijk om controle los te laten en anderen geven zich gemakkelijk over. Beiden is helemaal prima. Jij doet en ervaart de Release Sessie op jouw unieke manier. Iedereen ervaart de hypnose ook op een andere intensiteit, ook dat is prima. Elke keer wanneer je een Release Sessie doet zal het je makkelijker af gaan en zal je meer en gemakkelijker diep kunnen ontspannen. Onthoud: de eerste keer buiten je comfortzone is altijd spannend en ook altijd nodig om werkelijk te kunnen groeien.

IK LOOP OOK BIJ EEN PSYCHOLOOG/ANDERE THERAPIE, KAN IK DIT TEGELIJK DOEN?

Belangrijk om te weten is dat de Release Sessie geen vervanging is van therapie. Het kan een prachtige aanvulling zijn op de huidige therapie, coaching of traject wat je op dit moment doorloopt. Omdat de Release Sessie op neurologisch niveau werkt kan het juist erg versterkend zijn. Je bent altijd welkom om even persoonlijk contact op te nemen over jouw specifieke therapie, coaching of traject en dan kijken we samen of dit ook voor jou het juiste moment is.

IS DE RELEASE SESSIE HETZELFDE ALS EEN HEALING EN/OF VISUALISATIE?

Uiteindelijk is elk soort therapie, coaching, training etc. een vorm van ‘healing’. Je heelt oude stukken in jezelf. Ook de Release Sessie beschouwen we dus als healing. De Release Sessie is veel meer dan een visualisatie. Er wordt gewerkt met het onderbewuste, daar waar al je herinneringen en ervaringen liggen opgeslagen. Dit kán voor visuele beelden zorgen maar dit hoeft niet.

WAT ALS HET BIJ MIJ NIET WERKT?

Door de krachtige, bewezen en wetenschappelijke technieken werkt de Release Sessie op neurologisch niveau. Dit betekent dat er werkelijk nieuwe neurologie in het brein wordt aangelegd. Dit is bij iedereen mogelijk.

IK BEN ALLEEN THUIS, IS DAT EEN PROBLEEM?

Je kunt prima alleen thuis zijn tijdens de sessie. Wat wel fijn is, is dat je tijdens de Release Sessie ook écht met je aandacht bij de Release Sessie kunt zijn. Heb je bijvoorbeeld jonge kinderen thuis die onverwachts je aandacht kunnen vragen, dan is het prettig als iemand anders die verantwoordelijkheid op dat moment kan nemen.

WAT VOEL JE VAN HYPNOSE?

Wanneer je tijdens de Release Sessie in hypnose bent voel je je super ontspannen en relaxed. Je bent helemaal comfortabel en voelt dat je veilig bent. Je kunt deze staat van zijn vergelijken met de staat waarin je bent wanneer je aan het dromen bent en voelt dat je aan het wakker worden bent. Op dat moment ben je tussen waken en slapen in. Je voelt je zeer ontspannen én je kunt ook denken. Dit is de staat van zijn waarin je verkeert als je tijdens de Release Sessie onder hypnose bent.

IS MIJN ONVERWERKTE EMOTIE ÉCHT HELEMAAL WEG EN HEB IK NERGENS MEER LAST VAN?

Wat belangrijk is om te weten is dat we tijdens de Release Sessie werken met niet functionele emoties uit het verleden. Je blijft natuurlijk altijd je emoties kunnen voelen. De kracht van een Release Sessie is dat deze in je brein, op neurologisch niveau, een nieuw patroon voor je aanlegt. Dit is een patroon waardoor jij je sterker, zelfverzekerder en rustiger voelt. Natuurlijk kom je emoties in je leven nog tegen en natuurlijk zal je ook nog getriggerd worden, alleen zal je merken dat je dan niet meer op de oude manier reageert. Je bent vrijer, meer in verbinding en krachtiger.

WELKE TECHNIEKEN WORDEN ER GEBRUIKT?

De volgende technieken worden in de Release Sessie gebruikt:

NLP, Theta healing, Time Line Therapy, Systemisch Werk, Hypnose, Ademhalingstechnieken, Universele Wetten.

HOE GAAT HET IN ZIJN WERK ALS IK ME HEB AANGEMELD?

Zodra je je hebt aangemeld ontvang je een e-mail met alle aanvullende informatie. Ook ontvang je per mail de toegangslink voor de Release Sessie. De Release Sessie kun je volgen op elk gewenst moment 1 dag vóór-, tijdens en 2 dagen na Volle Maan.

WAT KOST EEN HERHAAL RELEASE SESSIE?

Maar liefst 74% van de mensen heeft een herhaal Release sessie gevolgd. Hiervoor hebben wij de mogelijkheid om een Release Sessie abonnement af te sluiten. Zo ben je iedere verzekerd van een fijn moment om te werken aan jezelf met de krachtige energie van de volle maan. Een losse release sessie heeft altijd dezelfde prijs (m.u.v. aanbiedingen)

WAT ALS IK IN SLAAP VAL?

Aangezien de Release Sessie 4 dagen beschikbaar is kan je deze gerust nog een keer doen mocht je in slaap zijn gevallen. Het komt overigens zelden voor dat er mensen tijdens de Release Sessie in slaap vallen, maar…het is wel eens gebeurd. Je bent immers in een zeer diepe ontspanning. In slaap vallen tijdens de Release Sessie is niet bevredigend voor jezelf, want je wilt het graag mee maken. Echter is het zo dat, ook wanneer je slaapt, de Release Sessie even krachtig werkt. Wanneer je slaapt staat het onderbewuste brein juist ontzettend open en jouw brein registreert nog steeds wat er tijdens de Release Sessie gebeurd. De impact is hetzelfde en het is dus niet erg als je in slaap valt. Zoals gezegd, dit gebeurt zeer zelden.

HOE LANG IS DE RELEASE SESSIE BESCHIKBAAR?

De Release Sessie is per maand 4 dagen beschikbaar. 1 dag vóór Volle Maan, de dag tijdens Volle Maan en 2 dagen na Volle Maan. Tijdens deze 4 dagen kun jij de Release Sessie doen op een moment dat het jou het beste uitkomt.

IK HEB NOG EEN ANDERE VRAAG.

Heb je nog een andere vraag die hier niet tussen staat of wil je jouw persoonlijke situatie bespreken, zodat je weet of een Release Sessie ook voor jou geschikt is, stuur mij dan gerust een DM via Instagram of een mail. Ik sta klaar om al jouw vragen te beantwoorden.

Meld je nu aan voor de Release Sessie

arrow_drop_up arrow_drop_down