Welkom!

Wat leuk dat je geïnteresseerd bent in een eventuele samenwerking met Shanna om zo jouw Lievelingsleven te creëren! Eerst wilt Shanna je graag wat beter leren kennen om te kijken of één van haar programma's en jouw wensen & verlangens een goede match zijn.


Druk op de onderstaande button en vul het kennismakingsformulier in, dit duurt ongeveer 8 minuten. Zodra we het formulier hebben ontvangen nemen we snel contact met je op.

Met liefde & plezier,
Shanna & team Lievelingsleven

Wat kun je verwachten?

Stappenplan voor inschrijven trajecten/programma's:

 • Je vult het inschrijfformulier in

  1. Je plant een bel-/zoom afspraak in in Shanna haar agenda (via de link aan het einde van het inschrijfformulier), belangrijk dat je deze ook in je eigen agenda noteert.

  2. Shanna bekijkt het inschrijfformulier en bepaalt n.a.v. het formulier of er een mismatch is of een potentiele match.
   Let op: dit gaat nooit over de persoon, maar altijd over praktische zaken. Hoor je binnen 24 uur niks, dan denkt ook Shanna dat jullie samen mogelijk grote impact kunnen gaan maken in jouw leven. Indien Shanna denkt dat er een mismatch is zal zij binnen 24 uur contact met je opnemen.

  3. Tijdens het gesprek gaan jullie samen de diepte in om werkelijk kennis te maken en te onderzoeken welk programma het beste bij jou past. Aan het eind van het gesprek bepalen jij & Shanna samen welk programma dat is. Omdat we ervan uitgaan dat je serieus bent en dat je motivatie hoog is krijg je aan het eind van het gesprek 3 opties:

   * Je laat de optie nog even aan je voorbij gaan met de mogelijkheid dat jouw plek bezet raakt
   * Je neemt een optie op jouw plek en spreekt met Shanna een 'denk/voel termijn' af
   * Je luistert direct naar je intuïtie en claimt jouw plek

  4. Heb je ervoor gekozen om een optie te nemen dan heb je op het afgesproken moment weer contact met Shanna (eerder mag natuurlijk ook).