Zelfheling stap voor stap

Onderzoek jouw verleden, begrijp waar jouw patronen vandaan komen, verbeter jouw (familie)relaties, heel jouw innerlijk kind en leef in meer ontspanning, energie en geluk.


(Zelfs als je veel dingen 'niet weet')

Je weet dat jouw verleden helen jouw toekomst bevrijdt. Maar de angst voor alles wat er boven komt is zo krachtig dat het je ervan weerhoudt om te beginnen...

Je weet niet hoe

Je wilt wel beginnen met zelfheling, maar je weet niet precies hoe. Waar begin je?

Het voelt spannend

Starten met zelfheling voelt spannend en je weet niet precies waar je aan begint.

Geen concrete handvatten

Je mist de stappen hoe je zelfheling op een veilige manier voor je emoties, kunt doen.

Je wilt op een toegankelijke manier kennis maken met zelfheling en de rust & ruimte die je ervan krijgt ervaren terwijl je handvatten krijgt om het in jouw tempo te onderzoeken.

Heb je last van stress, prikkelbaarheid, slechte nachtrust, lage energie, onverklaarbare emoties en gewoon niet lekker in je vel zitten?

Wat als ik je vertel dat je jouw stress en spanning kunt verminderen en je (familie)relaties kunt verbeteren? Dat je kunt werken aan je verleden, je emotionele gezondheid kunt versterken én tegelijkertijd kunt werken aan een beter zelfbeeld en aan het behouden van innerlijke rust en geluk?


Dit is namelijk mogelijk. Klinkt te mooi om waar te zijn?

Blijf lezen. Want ik laat je precies zien hoe jij dit kunt realiseren.

Zelfheling helpt je een evenwicht bereiken tussen het

verleden, het nu en de toekomst om innerlijke rust te ervaren.

Shanna Proost, Oprichtster van Lievelingsleven 'Stap voor stap naar zelfheling'

Hoi, ik ben Shanna! Een aantal jaar geleden zat ik in precies dezelfde situatie als jij. Ik had last van innerlijke onrust, emotionele prikkelbaarheid, gedoe in mijn verleden en de angt dat mijn verleden mij mijn leven lang zou achtervolgen als ik er niks mee zou doen. Ik wilde weer rust en vrijheid voelen en het leven dat ik zo leuk vind vol energie kunnen leven.

Ik vond zelfheling eerst altijd erg spannend en had ik het idee dat er bij mij een beerput open zou gaan waar ik nooit meer uit zou komen.

Na lang wikken en wegen heb ik toen toch besloten om een cursus in zelfheling te gaan volgen. Ik vond het zo bevrijdend! Ik voelde me steeds lekkerder in mijn vel zitten en kon meer genieten.

Toch liep ik tegen één ding aan...

Ik wist wel dat zelfheling goed voor mij was, maar 1x in mijn leven een fysieke cursus volgen zou niet voor een blijvende verandering zorgen. Ik wilde het dus graag in mijn dagelijks leven toe kunnen passen, zodat ik elke keer wanneer ik ergens tegen aan liep een volgende stap kon zetten. 

Er bleken echter geen goede online programma’s te zijn die ik kon volgen.

Dus besloot ik deze zelf te maken met een aantal voorwaarden:

Duidelijke uitleg en veilig gevoel

Het moet voor iedereen duidelijk zijn hoe elke oefening & heling moet en werkt en waar elke oefening & heling goed voor is.

Niet alleen zwaarte en negativiteit

Niemand blijft met zwaarte of negativiteit zitten. In de cursus ga je diep maar je komt er altijd verlicht en vrij uit.

De kern moet geraakt

Het moet geen oppervlakkige cursus blijven die alleen over kennis gaat. De kern moet geraakt, alleen dan komt er verandering.

Met trots kan ik zeggen dat dit is GELUKT! De cursus 'Stap voor stap naar zelfheling' is geboren! Een cursus voor degene die geïnteresseerd zijn in hun verleden & zelfheling en voor degene die voelen dat het nu echt tijd is om met zichzelf aan de slag te gaan. Je kunt jouw pad van zelfheling rustig thuis op jouw eigen tempo gaan volgen en nog belangrijker...je kunt het integreren in je leven zodat je altijd kunt blijven helen en groeien.

Dus...wil jij beginnen met zelfheling maar weet je niet precies hoe? Stap voor stap naar zelfheling helpt je hiermee!

Dit zou jij kunnen schrijven na deze cursus:

'Deze cursus is een geweldige manier om mijn verleden langzaam en veilig te ontdekken. De lessen zijn leerzaam en helpen me diep te gaan en ik voel me vrijer door de oefeningen die ik heb gemaakt.'

'De video's zijn super en erg duidelijk! Ik voel dat ik mezelf afpel als een ui en steeds meer tot de kern kom. Ik was bang voor wat ik zou tegen komen maar de cursus zit zo in elkaar dat ik juist ruimte en lichtheid voel.'
'Sinds ik de lessen volg slaap ik veel beter en voel ik rust van binnen. Ik voel dat ik weer gelukkiger kan zijn en mijn relaties liefdevoller. Ik voel me weer meer mezelf en dat merkt mijn omgeving ook. Ik kan deze cursus aan iedereen aanbevelen!'

Jouw reis naar meer rust start met...

1. Het achterhalen van jouw blauwe plekken

Onbewust dragen we allemaal nog blauwe plekken met ons mee. Deze blauwe plekken hebben we in ons verleden opgelopen. Destijds waren we te jong was om de wereld, de gebeurtenissen en emoties te verwerken. Nu je volwassen bent is het tijd om die dingen waar je toen het vermogen nog niet voor had, een plek te geven. Je leert hoe blauwe plekken ontstaan en hoe je deze kunt herkennen bij jezelf. Het geleerde maak je persoonlijk door een uitgebreide 3-staps oefening waarin je telkens een laag dieper gaat in jezelf. Naast de 3-staps oefening krijg je toegang tot een diepe healing (30 min) op de jongere versie van jezelf. Na deze stap heb je rust en ruimte om dingen te bekijken en zien zoals ze zijn en niet meer zoals je dacht dat het was.

2. Jouw maskers afzetten

Welk masker zet jij op om wat in jou te beschermen? Hoe zou het zijn om dit masker af te zetten? Hoe vrij zou je zijn? En wat zou er onthult worden? In deze stap ga je bekijken, zien en het leren afzetten van jouw masker zodat je vrijer kunt gaan leven, met meer zelfliefde en zelfacceptatie. Je leert over hoe jij jezelf hebt leren te beschermen en komt erachter hoe jou dat (heeft) beperkt. Die beperking ga je opheffen. In een bijzonder audio oefening leer je jouw masker en jouw gezicht achter jouw masker kennen. Middels een zeer bijzondere meditatie (zo een heb je er nog niet eerder gedaan) zie je jezelf voor wie je werkelijk bent. Je kunt niet meer om je krachtige zelf heen.

3. Innerlijk kind helen

We hebben allemaal dat kleine meisje in ons. Ze is speels en creatief en ze is ook verwond. Deze verwondingen hebben zo hun weerslag op onze emotionele binnenwereld. Ze bepalen hoe wij met relaties omgaan, hoe wij met onszelf omgaan en hoe wij onbewust labels plakken op de mensen die ons pad kruisen.

Het is tijd om dit meisje beter te leren kennen, te zien en haar een liefdevolle handreiking te doen en haar uit te nodigen de vrouw te worden wie ze altijd heeft willen zijn. 

4. Jouw familiesysteem onderzoeken

Ons familiesysteem is het eerste systeem waar we in terechtkomen en het enige systeem wat we nooit kunnen verlaten. We zullen hier altijd onderdeel van zijn. Dit systeem bepaalt veel van de dynamieken van de overige systemen van ons leven (werk, vriendschappen etc.) en is daarom ontzettend belangrijk om meer over te weten te komen. Tijdens deze laatste stap leer je over dit systeem en ga je de geleerde kennis naar jouw praktijk brengen. Middels een familie opstelling via een teken-, schrijf- en audio oefening krijg jij inzicht in jouw systeem en kan jouw heling hierop plaats vinden.

Je verbetert je emotionele gezondheid, sluit oude stukken eindelijk af én krijgt antwoord op de vragen waar je mee rond loopt. Hierdoor voel je je weer krachtig, meer jezelf en voel je je weer gevuld met rust en energie.

Totale waarde: 499EUR
Nu tijdelijk: €349,-

Stap voor stap naar zelfheling

Heel jouw verleden en bevrijdt jouw toekomst. Ervaar meer rust, vrijheid, ontspanning en emotionele gezondheid. Zelfs als je het spannend vindt om hieraan te beginnen en denkt dat het te groot is.


Dit is alles wat je krijgt:

 • 11 lessen met video's, audio's en werkbladen
 • 3 healings voor zelfheling
 • 2 werkboeken
 • 1 geleide diepte meditatie op een unieke manier
 • Opdracht tot familie opstelling
 • Opstelling over hartsverlangen 
 • Levenslang toegang zodat je in elke fase in je leven opnieuw kunt verdiepen

Boukje

Er is echt een kwartje gevallen

'Vind het heel fijn dat je je eigen persoonlijke ervaringen deelt en zo snap ik goed aan de hand van jouw voorbeelden wat je verteld en bedoeld. Best vaak denk ik: Oja dit herken ik wel. Er is echt een kwartje gevallen ik stel mij 'ook' vaak boven mijn ouders superieur en ik krijg dit dan ook wel te horen van gezinsleden, maar dan denk ik altijd: ik heb wel gelijk i.p.v. ze hun eigen keuzes laten maken. Heel erg bedankt voor dit programma!! En door het programma in 4 weken te volgen heb ik een goede stok achter de deur gehad om het ook daadwerkelijk echt te gaan doen. Niet uitstellen maar aan de slag.'

Na het volgen van de cursus heb je een grootte stap gemaakt in zelfheling op het gebied van...

Emotionele blauwe plekken

Leer de kern van jouw stress en overmatige emotionele reacties kennen. Veel vrouwen werken aan de oppervlakte aan hun stress en emoties maar als je niet werkelijk naar de kern gaat, zal stress en spanning in je lijf en emoties niet minder worden. Je emotionele blauwe plekken helen geeft innerlijke rust.

Innerlijk kind

We hebben allemaal een gewond innerlijk kind in ons. Het is dat deel dat zorgt dat we ons soms nog steeds niet gezien, niet gehoord of niet goed genoeg voelen. Dit gewonde kind leren kennen en helen zal ervoor zorgen dat je als volwassen vrouw in je kracht kunt komen te staan. Het verleden zal niet langer meer jouw toekomst domineren.

Zelfbeeld & zelfacceptatie

Sommige onzekerheden die je in je verleden hebt opgelopen neem je je hele leven mee. 'Tijd heelt diepe wonden' is een misvatting en wanneer je dat blijft geloven blijf je onbewust een onzeker zelfbeeld met je mee slepen. Die onzekerheden in het verleden leren laten, bekrachtigd jouw huidige zelfbeeld en zelfacceptatie. Je gaat je weer krachtig voelen.

Familiesysteem

Generationele trauma's en  familiebanden, onder water beïnvloeden deze jou in de keuzes die je maakt en de manier waarop je naar jezelf kijkt. Wanneer je deze thema's gaat helen neemt jouw levensenergie toe. Liefde zal in alle vormen makkelijker worden om te ontvangen.

Hartsverlangen

Onverwerkte emoties uit het verleden en trauma's zorgen ervoor dat jij jouw hartsverlangen (wat wil ik echt in het leven?) niet goed kunt voelen en daar geen krachtige acties aan kunt verbinden. Omdat jij jouw verleden opschoont ga jij in contact komen met jouw hartsverlangen. Dit gaat je onwijs veel levensplezier opleveren.

Overlevings makser

Om door onze omgeving geaccepteerd en geliefd te worden creëren we al vroeg vanuit angst ons overlevingsmasker. Dit masker heeft je gediend op bepaalde vlakken maar het heeft je ook een deel van je identiteit gekost. Je gaat leren hoe jij jouw masker af kunt zetten zodat je weer echt jezelf kunt zijn.


Totale waarde: 499EUR
Nu tijdelijk: €349,-

Stap voor stap naar zelfheling

Heel jouw verleden en bevrijdt jouw toekomst. Ervaar meer rust, vrijheid, ontspanning en emotionele gezondheid. Zelfs als je het spannend vindt om hieraan te beginnen en denkt dat het te groot is.


Dit is alles wat je krijgt:

 • 11 modules met video's, audio's en werkbladen
 • 3 lessen voor zelfheling
 • 2 werkboeken
 • 1 geleide diepte meditatie op een unieke manier
 • Opdracht tot familie opstelling
 • Opstelling over hartsverlangen 
 • Levenslang toegang zodat je in elke fase in je leven opnieuw kunt verdiepen

Laat je inspireren door deze positieve resultaten...

'Ik had nog nooit een online training gedaan en ben zo positief verrast. Het was een bijzondere en een zeer waardevol programma wat mijn een mooi nieuw inzicht heeft gegeven. Waardoor ik nu meer rust ervaar en energie heb. Het heeft mij inzicht gegeven in een stukje van heel vroeger waar ik nog niet bewust was. Mijn hulp vraag ging over grenzen stellen. Grensen voor mij zelf en grensen naar andere toe. Het programma ging in kleine stapjes dieper naar binnen, in je eigen tempo op een plek die ik zelf kon kiezen. Dank je wel Shana voor deze mooie reis.' 
- Willemijn
Ik probeer 1 woord te vinden voor dit programma, maar dat dekt de lading niet. Het volgen van het programma was in praktische zin ontzettend fijn, toegankelijk en helder. Het doorlopen van het programma was inhoudelijk best pittig, het zette me enorm aan het denken, gaf inzichten waar ik al jaren naar op zoek wasg, en laat me ook niet meer zomaar los. Ik voel aan alles dat dit 10 stappen in de goede richting zijn, ook al heb ik er nog veel te zetten. Ik voel me lichter, ik heb voor mijn gevoel meer 'grip' op hoe ik ben, hoe ik reageer, en waarom. En ook al is het soms niet helemaal comfortabel, weet ik zeker dat dit me zoveel goeds zal gaan brengen. Dus wie weet wordt het nog wel vervolgd met een ander programma. :-)
- Robin

Zelfheling is de belangrijkste en meest effectieve manier om je emotionele gezondheid te verbeteren, je innerlijke rust toe te laten nemen en weer jezelf te zijn zonder allerlei coaches te moeten bezoeken.

Zelfheling is een manier om gelukkiger te worden en tegelijkertijd weer regie over je eigen leven te pakken. Je kunt de op elk moment van de dag volgen, en je kunt het op elk tempo doen, zolang je maar bereidt bent om het daadwerkelijk te gaan doen. De video's zijn afgestemd om jou naar jouw verborgen diepte te laten gaan maar ook om je weer naar jouw stralende hoogte te brengen dus je hoeft niet bang te zijn dat je in een emotionele beerput blijft hangen of dat je niet tot de kern komt.

Elke dag starten er mensen met Zelfheling vanwege de voordelen...

 • Deelnemers voelen zich emotioneel gezonder en stabieler in hun geluk
 • Mentale moeilijkheden verminderen of trekken helemaal weg
 • Deelnemers hebben meer positieve energie en een betere nachtrust
 • (Familie)relaties verbeteren en worden zachter & liefdevoller
 • Deelnemers krijgen een positief en krachtig zelfbeeld en staan krachtiger in hun leven
 • Deelnemers voelen simpelweg rust en kunnen zichzelf weer zijn

Wie van deze drie zou jij willen zijn?

'Ik voel dat ik steeds vaker bezig ben met het hier en nu, dat ik steeds meer van de kleine dingen geniet. Het genieten was een beetje verdwenen uit mijn leven en alles ging op de automatische piloot.'

'Zonder de hulp van Shanna met deze cursus was het me niet gelukt om te beginnen aan mijn eigen heling. Ik wilde wel maar wist niet hoe. Deze cursus heeft mij enorm op weg geholpen. Ik weet dat ik een groot deel zelf heb gedaan maar ik kon het niet alleen.'

'De healings en de dieptemeditaties zijn vast onderdeel geworden van mijn selfcare. Ik pak ze er nog regelmatig bij en zijn een ander om weer terug te komen naar mijn innerlijke rust.

Bedankt voor het zetje in de goede richting! Hier help je ontzettend veel mensen mee!'

Zet vandaag jouw eerste stap naar meer rust.

Klik hieronder om direct toegang te krijgen.