VISION BOARD DAY ONLINE + COMMUNITY WEEK

De meest krachtige tool om dromen en doelen te verwezenlijken & in actie te komen!

310 +

Vision Boards zijn al uitgekomen

100%

Unieke succesmethode 

365

Dagen profijt door één dag te investeren

Hoe zou het zijn als jouw dromen en doelen dit jaar met gemak uit gaan komen?

Met dit Vision Board gaat dat gebeuren!

VISION BOARD DAY ONLINE

MINDSET MASTERCLASS


Succesvol doelen stellen is een techniek, iets wat iedereen kan en wat absoluut niet lukt als je die ene grote fout blijft maken. Leer in deze masterclass hoe je succesvol doelen stelt.


100% SUCCESMETHODE


Een Vision Board is een krachtig middel dat werkt op het onderbewuste deel van het brein. Maak een Vision Board dat jouw brein (her)programmeert en jouw dromen en doelen worden dit jaar werkelijkheid!

COMMUNITYWEEK MET WAANZINNIGE SPREKERS

Met deze extra online week connect je met alle vrouwen van Vision Board Day en geven verschillende sprekers jou extra tools hoe je jouw doelen kunt realiseren. Een week bomvol inspiratie & activatie!

'Een Vision Board, is dat niet gewoon een beetje knippen en plakken?'

 De kracht van een Vision Board wordt vaak onderschat. In 2017 ontwierp ik een unieke methode waardoor je aan de hand van het maken van een Vision Board je brein programmeert om te focussen op die dingen die jij graag wilt in je leven. 

Mijn eigen leven is in een stroomversnelling geraakt sinds ik deze methode jaarlijks toepas. Dit succes, deze levensvreugde wilde ik delen en ik creëerde een dag waarin jij jouw brein gaat (her)programmeren aan de hand van een Vision Board en jij jouw grote doelen en mooiste dromen met gemak en snelheid gaat behalen!

Mijn methode is uniek, 100% succesvol en werkt voor iedereen.

Zij namen deel aan Vision Board Day...

These slides will be slide-able on the live version of your page!

Een enorme boost!

'Dit heeft mij naast nieuwe inzichten en het besef dat je in veel dingen niet 'de enige' bent, een enorme boost gegeven om verder te werken aan mijn persoonlijke ontwikkeling (zakelijk en privé). Vol energie naar huis!'
Marcella Moves
Alles is gelukt! 
'Waar zal ik beginnen. Ik had veel verschillende doelen opgeplakt, van gezondheidsdoelen tot meedoen aan een televisieprogramma en het uitbrengen van mijn eigen liedje. DAT IS ALLEMAAL GELUKT!'

Amber van Opijnen

Het was echt te gek!
'Het was echt te gek! Nu, na 6 weken, zijn er zelfs al dingen van mijn Vision board uitgekomen'. 
Valerie Visschendijk

Vision Board Day

 • Vision Board volgens de 100% succesmethode
 • NLP technieken die voor een ijzersterke mindset zorgen
 • Krachtig stappenplan voor jouw goals in 2023
 • Inzicht in de patronen die ervoor zorgen dat jij nu nog niet jouw Lievelingsleven leeft
 • Exclusieve Mindset Masterclass over succesvol doelen stellen

Dit levert Vision Board Day jou op

Krachtig Vision Board

Een krachtig anker wat jou gedurende het jaar op koers houdt

Mindsetshift

Je gaat van een fixed mindset naar een growth mindset

Innerlijke motivatie

Jouw innerlijk vuur gaat branden, je bent niet te stoppen en on fire

Laser Focus

Elke cel in jouw lijf weet vanaf nu wat je te doen hebt, je bent messcherp en gaat recht op je doelen af

Maximaal resultaat

Door één dag te investeren leef je het hele jaar maximaal jouw Lievelingsleven, dit kan jouw jaar worden!

Hoofd & hart verbinding

Je hart en je hoofd liggen op één lijn, je voelt geen ruis meer van binnen, je leeft vanuit zelfliefde & flow

Je weet precies wat je wilt

Omdat je nu weet wat er wérkelijk belangrijk voor je is, geen twijfels meer, alleen maar vertrouwen

Praktisch stappenplan

Van begin tot eind is het je duidelijk welke acties je hebt te zetten, je kunt alleen maar winnen

Like minded people

Vrouwen zoals jij, die elkaar steunen, motiveren en aanmoedigen hun grote doelen na te streven

€ 97,-
€ 67,-

Vision Board Day Online + Communityweek

 • Laserfocus omdat je précies weet wat je wilt
 • Bruisend van (zelf)vertrouwen en positieve energie
 • De mindsetshift die je nodig hebt voor een Lievelingsleven
 • Gegarandeerd dat dromen en doelen werkelijkheid worden
 • Checklist voor alle materialen die je nodig hebt
 • Besloten platform waar jij jouw Vision Board kunt delen + al jouw                          successen
 • Het 'Golden Goals' E-werkboek waarin jij een krachtig stappenplan leert maken om jouw doelen in brein-vriendelijke stappen te behalen
 • Mindset masterclass gebaseerd op NLP
 • Community week vol met inspirerende talks van grootte sprekers

+ Levenslang toegang tot de Lievelingsleven community


Dit krijg je er óók nog bij.....

Communityweek 6 t/m 10 febr.

Vision Board Day gaat jouw innerlijk vuur groots laten branden. Wat zou kunnen gebeuren (omdat dat ook is hoe het brein werkt) is dat jij onbewust toch terug gaat vallen in oude patronen. Om dit te voorkomen en ervoor te zorgen dat jij on fire blijft, is er de communityweek. Net wanneer jouw goede voornemens dreigen te mislukken en wanneer jouw brein hard bezig is jou jouw oude overtuigingen te laten geloven, krijg je een extra boost aangeboden!

Tijdens de Communityweek krijg je een week lang aanvullende online power masterclasses door verschillende experts via een besloten Instagram account en zoom. Je wordt opnieuw geprikkeld, herinnerd aan wat je hebt te doen en aangemoedigd om de stappen te zetten die je misschien nog niet denkt te durven zetten. Tijdens deze week kun je nogmaals opnieuw connecten met de vrouwen die je hebt ontmoet tijdens Vision Board Day. Zij weten précies waar je het over hebt, zitten in hetzelfde schuitje als jij en kunnen je enorm op weg helpen om jouw unieke koers te blijven varen. In deze week is er alle ruimte om alle vragen te stellen waar jij in de praktijk tegen aan bent gelopen. Het is dé week van online coaching om jouw puntjes op de i te zetten en er opnieuw 100% zeker van te zijn dat jouw Vision Board werkelijkheid wordt.

HET PROGRAMMA

Alle talks worden opgenomen en kunnen worden terug gekeken.

Maandag 6 febr. | 20.00 - 21.30 | Kelly Coens

Kelly, ook wel bekend van The Power of Motherhood. Kelly is kindertolk en helpt jou als moeder ontdekken waar jouw triggers liggen. Kinderen zijn je grootste spiegel en wanneer jij gaat leren zien hoe het gedrag van jouw kind, jouw patronen spiegelt kan je werkelijk transformeren naar de moeder die je wilt zijn. Liefdevol, zacht, krachtig & geduldig.


'Wil jij ECHT patronen doorbreken en de triggers aankijken die jouw kind je spiegelt. En ben jij bereidt om jezelf aan te kijken als moeder. Als je gaat inzien dat het allemaal in jou zit dan wordt het alleen maar MAGISCH. Jij bent namelijk de enige die jouw leven kan veranderen. Als je doet wat je deed, dan krijg je wat je altijd kreeg. So let’s go✨  Ik geef je een praktische tool om inzicht te geven in de spiegel die jouw kind laat zien.' - Kelly

Dinsdag 7 febr. | 11.00 - 12.30 | Marilyn Bartman

Marilyn is dé vrouw die andere vrouwen coacht naar een whealty-abundend-live. Ik noem haar ook wel een money-magnet en dat is precies wat ze jou gaat leren in haar talk. Hoe jij met gemak en plezier geld aan kunt trekken. Zij heeft een tool om de blokkerende luikjes in jou te 'unlocken' zodat geld gemakkelijk naar je toe gaat komen dit jaar!


Wil jij de beperkende patronen in jouw money-mindset doorbreken? Wil jij inzicht in jouw relatie met geld en deze gezond en liefdevol maken? Wil jij dit jaar met gemak geld gaan aantrekken? De omzet laten exploderen als ondernemer of je bankrekening gewoon lekker laten groeien? Dan is de class van Marylin helemaal voor jou! Marylin gaat je laten zien hoe jouw relatie met geld verbeterd kan worden en middels een praktische oefening gaat ze direct de nu nog blokkerende luikjes in jouw mind openen zodat jij dit jaar een money-magnet kan worden!

Woensdag 8 febr. | 20.00 - 21.30 | Laura Langens

Laura is spiritueel business coach en gaat je alles vertellen over je intuïtie & je ego. Hoe weet je wanneer iets je intuïtie is en wanneer je ego? Wil jij gaan vertrouwen op je intuïtie? Wil je begrijpen waar jouw ego en intuïtie vandaan komt? Hoe die stemmetjes zijn ontstaan en hoe jij ze kunt loslaten en herprogrammeren. This is your talk!


Jezelf continu vergelijken met anderen, je afvragen of je het wel waard bent of de dingen continu uitstellen. Herken je dat? Merk je dat je belemmerende overtuigingen en gedachten hebt, zoals: ik ben hier niet goed in, dadelijk ben ik anders van de rest of ik weet wel WAT ik wil, maar niet HOE ik dat doe. Dat ene stemmetje dat je aanmoedigt en dat andere stemmetje dat jou tegenhoudt. Het ene stemmetje van je intuïtie en het andere stemmetje van je ego. Maar hoe weet je wanneer het je intuïtie en wanneer het je ego is? Wil jij gaan vertrouwen op je intuïtie?Wil je begrijpen waar jouw ego en belemmerende overtuigingen vandaan komen? Hoe ze zijn ontstaan en hoe jij ze kunt loslaten en herprogrammeren. Dan is de Masterclass van Laura Langens fantastisch voor jou.

Donderdag 9 febr. | 10.00 - 11.00 | Shirley van Dam

Shirley is VA & VA trainer en leeft sinds een paar jaar haar droomleven op haar voorwaarden. Maar...dat is zeker niet altijd zo geweest. Shirley heeft na de bevalling van haar zoontje, 5,5 jaar met chronische pijn geleefd. Haar toekomst leek uitzichtloos. In deze 5,5 jaar heeft zij 29 behandelaren gehad die haar niet van haar pijn af konden helpen tot ze bij nummer 30 terecht kwam. Nummer 30 heeft ervoor gezorgd dat ze weer pijnvrij door het leven kan. Ondanks alle teleurstellende voorgaande trajecten, heeft zij naar haar gevoel heb geluisterd en is zij aan behandeltraject 30 begonnen. En met groot succes! Deze ervaring heeft haar bekrachtigt nog meer haar missie om anderen te inspireren en motiveren om hun droomleven te creëren op eigen voorwaarden, vol werkplezier, voldoening en vrijheid, voort te leven.


Sinds 2018 ben ik begonnen met het maken van een Vision Board en elk jaar ben ik weer verrast, alles komt uit en meer! Door elk jaar een Vision Board te maken ben ik ervaringsdeskundige geworden in dingen buiten mijn comfort zone doen. En geloof me, dit is niet mijn natuur. Ik hou van veiligheid, zekerheid en stabiliteit en toch heb ik jaar in jaar uit de moed en kracht in mezelf gevonden om dingen te doen die ik spannend vind. In een uitzichtloze situatie, met een karakter vol perfectionisme, een drang naar zekerheid en een hoofd vol beperkende stemmetjes ben ik toch van loondienst naar zelfstandig ondernemen gegaan. Ik weet als geen ander hoe uitstelgedrag werkt als de droom groot & spannend lijkt en ik weet ook hoe je jezelf in beweging kunt krijgen. 'Start before you're ready' is wat ik mezelf heb aangeleerd. In mijn talk ga ik jou precies vertellen hoe ik vanuit een uitzichtloze situatie vol angsten en onzekerheden, tóch voor mijn dromen & doelen ben gegaan en hoe jij dit ook kunt doen.

Donderdag 9 febr. | 12.00 - 13.30 | Lindy Stofbergen

Lindy is Human Design expert en coacht vrouwen om middels Human Design hun hoogste potentieel te leven. In deze Foundation Human Design Masterclass neemt Lindy je mee langs jouw design, vanuit praktische hoek. Tijdens de Masterclass leer je jezelf nog beter kennen op zielsniveau en heb je tools om vanuit jouw Human Design keuzes te gaan maken.


Human Design is helemaal hip! En dat is niet zo gek. Blijkbaar hebben we nu allemaal toegang tot een unieke handleiding van onszelf. Met daarin de manier waarop wij 'in alignment' zijn. In Jip en Janneke taal: innerlijk geluk ervaren. En dat is waar we allemaal naar op zoek zijn of waren, toch?! Human Design helpt jou te leven vanuit dankbaarheid. Want wanneer je je energie inzet zoals jij bedoeld bent, gaat het leven stromen. En wanneer je leeft met de stroom mee, trek je je verlangens en dromen naar je toe. Yes!! Een win-win voor jou en de wereld!

In deze Foundation Human Design Masterclass neemt Lindy je mee langs jouw design, vanuit praktische hoek. Want eerlijk is eerlijk, we kunnen wel allerlei chique woorden gebruiken, maar jij wilt je design BEGRIJPEN :). Dus.. haak lekker aan tijdens de Masterclass en leer jezelf nog beter kennen. Op zielsniveau!

 • Begrijp hoe jouw energietype werkt en wat jouw unieke hoogste 'dankbaarheid' frequentie is
 • Leer meer over jouw autoriteit (jouw wat?).. jouw unieke stem van je intuïtie. Deze helpt jou met de beste keuzes maken!
 • Ontdek welke rol jij mag aannemen zodat het jou voor de wind gaat en jouw energie lekker voelt voor anderen
 • De energiecentrums.. welke energie breng jij in de wereld en waar ontvang je? Dit helpt enorm om jezelf echt gelukkig te voelen

As we speak zijn we nog meer sprekers aan het uitnodigen en wordt het programma nóg waardevoller dan het nu al is.

'Mijn Vision Board hangt heel groot in mijn huiskamer want het werk!'

'Ik zou het echt iedereen aanraden'

'Het geeft me de focus waar ik naar opzoek ben'

'If you want to reach your goals, you have to take that first step'

€ 97,-
€ 67,-

Vision Board Day Online + Community week 6 t/m 10 febr

 • Laserfocus omdat je précies weet wat je wilt
 • Bruisend van (zelf)vertrouwen en positieve energie
 • De mindsetshift die je nodig hebt voor een Lievelingsleven
 • Gegarandeerd dat dromen en doelen werkelijkheid worden
 • Incl. checklist met alle materialen die je nodig hebt
 • Besloten platform waar jij jouw Vision Board kunt delen + al jouw                          successen
 • Het 'Golden Goals' E-werkboek waarin jij een krachtig stappenplan leert maken om jouw doelen in brein-vriendelijke stappen te behalen
 • Mindset masterclass gebaseerd op NLP
 • Community week

+ Levenslang toegang tot de Lievelingsleven community


'Vision Board Day heeft me ontzettend geïnspireerd, inzichten opgeleverd en ideeën gegeven over mijn toekomst. Dat gun ik iedereen. Daar waar ik eerst het gevoel had dat ik al tijden stil stond ben ik nu juist weer stappen verder gekomen en dat is een heel fijn gevoel. Ik ga dit elk jaar doen!'


Ronda - 33 jaar uit Amsterdam

'Wat Vision Board Day teweeg brengt is niet te geloven en door het samen met een training te doen maak je de dag compleet. Iedereen wil toch nog gelukkiger worden!! Door Vision Board Day ervaar ik overzicht, rust, heel veel energie en inspiratie. Zo leuk om vrouwen te ontmoeten die je hierover niks hoeft uit te leggen.'  

Evelien - 28 jaar uit Groningen 

'Vision Board day is erg waardevol voor elke ondernemer (of nog geen ondernemer). Een eigen vision board maken is een must! Het is een goede stap naar nog meer positieve energie. Hoe je je brein anders kan laten denken in plaats van in het 'niet kunnen' en 'negatieve te schieten.' 


Linda - 38 jaar uit Woerden

Je krijgt een jaar lang toegang tot Vision Board Day Online + alle opnames uit de communityweek

                   

Meest gestelde vragen Vision Board Day

HOE GAAT VISION BOARD DAY IN ZIJN WERK?

De dag duurt van 09..45-16.30 uur en is opgedeeld in twee fasen. De Mindset Masterclass fase en de Vision Board Creatie fase. De ochtend zal in het teken staan van de masterclass zodat je alle kennis en informatie heb om in de middag jouw unieke Vision Board te maken.

WAT HEB IK NODIG OM MEE TE KUNNEN DOEN?

Alles om een Vision Board te maken zal aanwezig zijn. Mocht je zelf nog speciale magazines mee willen nemen dan mag dat natuurlijk altijd. We raden wel aan om een notitieboekje en een pen mee te nemen.

IK BESLUIT OP HET LAATSTE MOMENT OM MEE TE DOEN, KAN DAT?

Natuurlijk! Het enige wat je nodig hebt is een groot vel papier, lijm, schaar en magazines. Heb je dat nu niet in huis, niet getreurd: je kunt Vision Board Day Online 4 weken lang terugkijken. Je kunt bijvoorbeeld wel live de masterclass volgen en het knippen en plakken van je Vision Board op een later moment doen indien je niet voldoende spullen in huis hebt.

IK HEB AL EEN VISION BOARD, IS DAT ERG?

Zeker niet!! Tijdens Vision Board Day gaat Shanna haar succesmethode met je delen en deze kun je prima inzetten op een nieuw (ander soort) Vision Board als dat je nu al hebt, dit gaat elkaar alleen maar versterken!!

MOET IK VAN TEVOREN WETEN WAT IK WIL BEREIKEN IN 2023?

Nee hoeft niet, mag wel

IK RED HET NIET OM ER DE HELE DAG BIJ TE ZIJN, KAN IK DAN ALSNOG MEEDOEN?

Zeker, je bent hartstikke welkom om zo lang of kort aan te sluiten als je wilt. Het fijnste is natuurlijk als je er helemaal bij bent, dat geeft jou ook een voldaan gevoel.

IK HEB AL EENS MEEGEDAAN MET VISION BOARD DAY, IS DIT NU ANDERS?

Er zullen wat verschillen in de Masterclass zitten die vernieuwend voor je zijn en er zal ook een deel herhaling voor je zijn: wat juist suuuuuper krachtig is voor je brein!!

Daarnaast krijg je dit keer ook nog eens het e-werkboek ‘Golden Goals’, je ontvangt 3 visualisaties die je helpen te manifesteren én je krijgt toegang tot de Lievelingsleven Community.

Tijdens deze editie zal er ook voor het eerst een communityweek gehouden worden 4 weken na Vision Board Day. Tijdens deze week kun je deel nemen aan verschillende online Power Masterclasses die jou nog meer leren over doelen stellen en jouw brein.

IS VISION BOARD DAY GESCHIKT VOOR MIJ?

Vision Board Day is geschikt voor iedereen die in 2023 zijn Lievelingsleven wilt leven, jij weet zelf het beste of je dat wilt 😉

IS EEN VISION BOARD HETZELFDE ALS EEN MOODBOARD?

Nee, een Vision Board bekrachtigt jouw dromen en doelen. Een moodboard geeft een bepaalde sfeer weer.

HOE GAAT HET IN ZIJN WERK ALS IK ME HEB AANGEMELD?

Zodra je je hebt aangemeld ontvang je een welkomstmail met daarin opvolgende instructies. Check ook altijd even je spam of je reclame folder. Indien je geen mailtje hebt gehad mag je mailen naar shanna@shannaproost.nl en helpen we je verder.

IK HEB NOG EEN ANDERE VRAAG

Heb je nog een vraag die hier niet bij staat, mail deze dan naar shanna@shannaproost.nl

                 

Meld je nu aan voor Vision Board Day Online + Community week