Wil jij in 90 minuten angst & onzekerheid doorbreken

en per direct je Lievelingsleven gaan leven? 

Krachtige audio healing die keer op keer emotionele rust creëert wanneer je vast loopt

Onverwerkte emoties helen = Vrijer leven

⭐ Laat jou jouw potentieel leven, je voelt je jezelf

⭐ Kom af van angsten die jou in de greep houden en voel je vrij

⭐ Verlaagt direct jouw stresslevel en vergroot innerlijke rust

⭐ Laat zware gevoelens in één sessie los en geniet meer van je dagelijks leven

⭐ Draagt direct bij aan het realiseren van doelen en dromen

⭐ Bouwt jouw zelfvertrouwen van binnenuit op

1601+

Tevreden unieke deelnemers

93%

Ervaart direct een positief verschil in voelen, denken en doen

100%

De audio healing is 100% van jou, je hebt levenslang toegang

'De meest impact volle Release Sessie die er online te vinden is...'

'Heb mijn angst van me af kunnen duwen'

Ik vond het een hele bijzondere ervaring. Het was voor mij de eerste keer dat ik zoiets deed maar tijdens de sessie stuurt je gedachte je vanzelf de juiste richting op. Wat ik heb ervaren tijdens de sessie had ik nooit verwacht maar het klopt helemaal. Ik kan mijn emoties nu een plekje geven, ik voel me zo vrij en opgelucht!
Marlijn Moonen
'Ik heb nu veel en veel en veel meer rust'

Ik voel gewoon dat er iets veranderd is in mijn hoofd. Ik stond altijd aan en was altijd aan het denken, malen en nu is er ineens een dof gevoel op die plek (op een positieve manier). Ook merk ik dat ik veel dichter bij mijzelf blijf en niet meer het gevoel heb dat ik van alles moet omdat anderen het anders doen dan ik.

Ciska Rensen
'Ik voel me relaxt en 1 met mezelf'

Eerste twee sessies koos ik angst, dit was een grote factor in mijn jeugd maar ook in mijn huidige dagelijks leven tot aan mijn eerste release sessie. Het gevoel van rust in mijn lichaam en geest is niet te omschrijven, wat een verschil is dit. Mijn omgeving zegt dit ook tegen mij, ‘je bent zoveel relaxter’ & dit is ook zo! 

Renee van Meurs

'Als mens (en zeker als moeder) ben ik zo blij dat ik mijn emotionele ballast niet meer mee sleep..'

Ik was altijd dat enthousiaste meisje met die grote lach. Met mij ging altijd alles goed. Ik had niet het idee dat er iets met mij aan de hand was of dat ik issues had. Totdat ik leerde wat trauma’s en stress allemaal zijn. Ik leerde dat ruzies in families, scheidingen van ouders, emotioneel afwezige ouders, financiële zorgen, eetstoornis, weggedrukte emoties, je ongemakkelijk voelen wanneer je iets wilt zeggen, het idee hebben dat mensen over je praten, niet dom over willen komen, dat dat allemaal emotionele trauma’s of uitingen daarvan zijn.

Ineens kreeg ik een spiegel voor en werd ik geconfronteerd met onverwerkte emoties uit mijn verleden. Ik zag in dat ik jaren lang handelde vanuit ‘het brave meisjes syndroom’, dat is iemand die hard werkt, niet klaagt, kwaliteit levert, lief en aardig is en niet zeurt. Ik merkte op hoe goed ik was in ‘geven’ en hoe slecht ik was in ontvangen. 

Ik dacht dat ik precies wist wie ik was, maar ik kwam erachter dat ik precies wist wie ik moest zijn om leuk gevonden te worden.  Ik had een bindings- en verlatingsangst ontwikkeld door de scheiding van mijn ouders, ik kon liefdesrelaties niet gezond in stand houden en voelde weinig zelfliefde. Als klap op de vuurpijl kreeg ik de chronische ziekte fybromyalgie.

Actief volgde ik opleidingen in persoonlijke ontwikkeling, ik brak dwars door mijn patronen heen, versterkte mijn mindset, leerde hoe het brein werkt en certificeerde mij tot Internationaal trainer & coach. Van alles wat ik heb geleerd en gedaan sinds 2013 zijn er een aantal technieken die fysiek, mentaal en energetisch het grootste verschil voor mij hebben gemaakt.

Door die technieken is alles voor mij veranderd. Ik ben nu al jaren gezond en pijnvrij. Op het gebied van liefde, als moeder, in vriendschap, familie, ontspanning, werk, financiën en spiritualiteit leef ik al jaren 100% mijn lievelingsleven. 

Wil jij dit ook?

Ik heb de meest transformerende technieken gecombineerd en daar mijn Release Sessie van gemaakt zodat dezelfde heling en vrijheid kan ervaren als ik.

Deze krachtige Release Sessie brengt jou..

Neurologische verandering

We overschrijven oude beperkende neurologie voor nieuwe versterkende en creëren nieuwe patronen aan de hand van bewezen breintechnieken

Minimale inspanning maximaal resultaat

Je hoeft niets te doen. De Release Sessie werkt op jouw onderbewuste

Gewoon vanuit huis

Vanuit jouw eigen, veilige, comfortabele plek werken aan onverwerkte emoties

Cursus 'Emoties loslaten'

Krijg toegang tot de mini cursus 'Emoties loslaten'. 

Voor altijd toegang

Je krijgt nu voor altijd toegang. Deze sessie wordt jouw 'go-to' sessie wanneer je even niet zo lekker gaat.

De kracht van het onderbewuste

In jouw onderbewuste liggen ál jouw patronen en onverwerkte emoties opgeslagen

Meer dan 1600 vrouwen gebruiken de Release Sessie regelmatig en hebben een leuker leven dan daarvoor...

'Ik voelde meteen dit heeft mij 100% geholpen'

Van het ene op het andere moment zat ik erin. Het was niet normaal, ik zag haarscherpe beelden en wist meteen om welke gebeurtenissen het ging. Heel gek, mijn onderbewuste wist dus heel bewust waar mijn probleem lag. Het is niet normaal wat deze sessie heeft gedaan, daarom kijk ik er ook naar uit naar een volgende. Ik merk dat verwerken me lukt met deze sessies.
Daantje Prinssen
'Priceless deze ervaring'

Wow in één woord bijzonder. Bij het teruggeven van de emotie (en ik was en ben verbaasd over het hoe en aan wie, maar begrijp het ook) voelde ik ook echt dat ik het losliet en het helen begon.  Zag heel erg op tegen een gesprek wat ik in de nabije toekomst moet gaan voeren, maar weet nu precies hoe ik het ga aanpakken: dag angst, hallo kracht! Ga zeker nog eens de sessie volgen!! 


Ylva Mackaay
'Ik voel mij een stuk rustiger'

Het was een hele bijzondere ervaring. Tijdens de sessie kreeg ik een heel gek gevoel wat ik al vaker heb meegemaakt in mijn leven. Tijdens het liggen leek het net alsof ik non-stop rondjes maakte met mijn lichaam. Verder heb ik de sessie heel fijn ervaren en er is van alles met me gebeurd. Na de sessie voelde ik mij een stuk rustiger en ik ben erg blij dat ik mee gedaan heb! Ik wil zeker nog een sessie volgen.

Manou Kars
NU voor altijd toegang voor slechts


€ 67,-

⭐  Breek door mentale blokkades heen

⭐  Ervaar dagelijkse innerlijke rust

⭐  Maak een einde aan emotionele uitbarstingen, & hoge stresslevels

⭐  Laat vastzittende emoties los

⭐  Kies werkelijk voor jezelf en jouw unieke lievelingsleven

Hoeveel fijner zou het voor je zijn, als je gewoon jezelf zou zijn?

'Vele fijne gesprekken volgde na de Sessie'

Ik heb de Release Sessie als erg fijn ervaren. Deze keer tranen en een hele duidelijke boodschap dat ik echt voor mezelf mag kiezen. Ik kwam erachter dat ik me aan alles en iedereen aan aan het passen was. Dit ging echter ten koste van mezelf. Er was geen ruimte voor mezelf, omdat ik mezelf die ruimte niet gaf. Ik miste de verbinding, alleen had de ander geen kans om verbinding te maken. Ik liet het niet toe. Vele fijne gesprekken volgde na de Sessie.. :) Hier zit momenteel een blije meid.
Inge Janssen
'Ik ervaar nu zoveel lucht en ruimte! '

Tijdens de sessie kon ik geen beeld of herinnering oproepen. Dit heb ik laten gebeuren waardoor er ruimte ontstond om veel te voelen! Lichamelijke gebeurde er ontzettend veel. Wat me nu de afgelopen dagen enorm is opgevallen is dat ik veel makkelijker vragen aan andere durf te stellen. Voor de Release Sessie was ik constant bang voor afwijzing en kon ik in mijn hoofd al hele gesprekken oefenen. Ik ervaar nu zoveel lucht en ruimte! Ik ga absoluut vaker een sessie doen.

Luka
'Ik was eindelijk in staat mijn trauma’s te herkennen'

Wat heeft het me ontzettend veel rust en nieuwe inzichten gebracht. Ik was eindelijk in staat mijn trauma’s te herkennen, patronen te doorbreken en voel me herboren. Ik raad iedereen maar ook echt iedereen aan deze sessie te volgen. Gun het jezelf!

Dit is nog maar het begin van mijn persoonlijke ontwikkeling en ik ben heeeeel benieuwd waar ik over een jaar sta. Ik ben je onwijs dankbaar en heel benieuwd naar je andere programma’s.

Mohni Kesarlal

En hoeveel meer zou je genieten als je je dagelijks meer ontspannen zou voelen?

'Nu heb ik dit losgelaten en weet ik dat ik wel recht heb op overvloed'

Ik vond het een hele bijzondere ervaring!
Mijn ouders leefden in armoede en zo ben ik ook opgegroeid. Ik heb me altijd heel erg geschaamd voor mijn ouderlijk huis. Het huis was erg verwaarloosd, gehorig, beschimmeld, koud, tochtig en vies. Ik durfde nooit vriendjes uit te nodigen. Nu heb ik dit losgelaten en weet ik dat ik wel recht heb op overvloed en dat ik niet mijn ouders ben. Ik ben mezelf en ik creëer mijn eigen leven! 

Anoniem

'Mij ga je zeker terug zien!

WAUW. Wat een magische ervaring. Nu achteraf voel ik alles in mijn lichaam weer stromen, alles voelt licht en ik heb zoveel liefde te geven - en te krijgen. Ik heb ook gelijk weer meer inspiratie om door te gaan met het realiseren van mijn dromen en het starten mijn eigen business. Mij ga je zeker terug zien bij de release sessie! Dankjewel voor het creëren van deze bijzondere ervaring 

Michelle

‘Je bent zoveel relaxter’, hoor ik terug

Ik heb inmiddels 3 keer een sessie bij je gevolgd en oh wat heeft het mij veel gebracht! Het gevoel van rust in mijn lichaam en geest is niet te omschrijven wat een verschil dit is. Ik heb in korte tijd zoveel kunnen loslaten, waardoor ik goed in m’n vel zit, helder kan denken, vertrouwen in mezelf heb en leef ik echt al zoveel meer mijn lievelingsleven, dat het nu alleen maar beter kan worden!

Anoniem

Dit merk je al na één keer de Release Sessie doen..

⭐ Je ervaart emotionele rust en innerlijk overzicht

⭐ Je voelt een stuk minder angst & paniek

⭐ Je staat te kijken van jezelf in sociale situaties; zo veel rust & kalmte

⭐ Liefde, succes en gemak waaien naar je toe omdat jij een stuk chiller bent

⭐ Je stopt met pleasen omdat je een bak zelfvertrouwen voelt!

⭐ Je leeft een stuk minder in je hoofd omdat je lijf veel meer ontspannen is

These slides will be slide-able on the live version of your page!
'Ik was er klaar voor om het toe te laten (als control freak)'
Ik vond de release sessie echt heel waardevol. Voor mij kwam deze precies op het goede moment, ik was er klaar voor zeg maar om het toe te laten (nog steeds n tikkeltje spannend toen ik merkte hoe diep ik weg zakte als control freak zijnde:-) ) maar er kwamen enorm veel sensaties, beelden en emoties los. Erg indrukwekkend en ik ga het zeker nog eens doen!
Sharon van Eck
'Het voelde enorm bevrijdend'
Eigenlijk zijn er niet voldoende woorden te vinden om de lading van de prachtige sessie te dekken. Ik heb een magische reis mogen maken. Ik zag heel duidelijk wat er gebeurde op de tijdlijn en waarom ik op dat moment voor het eerst schuldgevoel heb ervaren. Toen ik dit los kon laten voelde dat enorm bevrijdend. Er gebeurde van alles in mijn systeem. Ik ga de Release Sessie zeker nog eens volgen.
N. uit Noordwijk
'Ik merk dat ik meer mezelf durf te zijn'
Ik voel me lichter. Ik heb iets teruggegeven aan de voorgaande generaties. Want daar kwam het vandaan, dat voelde ik zo sterk tijdens de sessie. Ik merk dat ik meer mezelf durf te zijn en makkelijker dingen uitspreek die ik eerst niet zou durven uitspreken. En daar ben ik heel blij mee en dankbaar voor! Heel erg bedankt voor deze bijzondere ervaring.
A. uit Leiden
 'Dankjewel voor deze mooie ervaring op het juiste moment.'
Wat een heerlijke sessie was dit, voor mij een nieuwe kennismaking. Wel vier of vijf keer gedaan en het voelde zo heerlijk ontspannen terwijl het ook diep ging. Iedere sessie hoorde ik andere vragen. Soms sliep ik al snel, soms ging ik terug naar voorouders die ik wel en niet heb gekend. Kan het niet meer vragen aan mijn ouders want die leven niet meer. Heel ontspannen voelde alles en na de sessies had ik een glimlach op mijn gezicht en een bijzonder geluksgevoel. Ook al kon ik niet allles plaatsen, het voelde gewoon goed. In de nachten na een sessie ging ik eigenlijk verder met het maken van contact met voorouders en ouders, ik was er nog niet mee klaar en ook heel nieuwsgierig. Het voelt verslavend. Niet alles perfect hoeven doen is voor mij een belangrijke les, voel me vaak tekortschieten.  Dankjewel voor deze mooie ervaring op het juiste moment.
Ada

Meld je aan voor deze unieke en bewezen audio healing en laat in 90 minuten vastzittende emoties los

00
dagen
00
uren
00
minuten
00
seconden
These slides will be slide-able on the live version of your page!
'Wat een impact'

Wat een bijzondere ervaring! Ik ging er heel open in, maar wist niet dat dit zo'n impact zou hebben. De bewustwording en het loslaten van iets wat een lange tijd nog op de achtergrond was blijven hangen. Heel bijzonder!

B. uit Naarden
'Ik heb een heel diep inzicht gekregen'
Ik kan met mijn wetenschappelijke achtergrond nog wel eens sceptisch zijn over hypnose maar jeetje wat een intense mooie sessie. Het heeft mij op een heel diep vlak een heel helder inzicht gegeven. Nooit eerder kwam ik eigenlijk zover in hypnose als tijdens de Release Sessie. Bijzonder dankbaar voor deze ervaring.
H. uit Diemen
'Het voelde enorm bevrijdend'
Eigenlijk zijn er niet voldoende woorden te vinden om de lading van de prachtige sessie te dekken. Ik heb een magische reis mogen maken. Ik zag heel duidelijk wat er gebeurde op de tijdlijn en waarom ik op dat moment voor het eerst schuldgevoel heb ervaren. Toen ik dit los kon laten voelde dat enorm bevrijdend. Er gebeurde van alles in mijn systeem. Ik hoop nog een keer aan te sluiten bij een andere Release Sessie.
N. uit Noordwijk

Meest gestelde vragen Release Sessie

HOE GAAT EEN RELEASE SESSIE IN ZIJN WERK?

Je volgt de Release Sessie in de Lievelingsleven Community. Na je aanmelding ontvang je jouw inloggegevens en kun je inloggen in jouw unieke omgeving. Hier heb je toegang tot de Release Sessie.

Online omgeving

In jouw online omgeving staan een aantal video’s voor je klaar die je kunt kijken voorafgaand aan de Release Sessie. Deze video’s bereiden je voor op de Release Sessie. Je leert in deze video’s hoe de technieken uit de Release Sessie hun werk gaan doen op jouw brein + er wordt je gevraagd een aantal keuzes te maken.

Release Sessie

Na het kijken van de introductievideo's kun jij zélf een moment kiezen wanneer het jou uitkomt om de Release Sessie te ondergaan. De Release Sessie is een hypnotische sessie die aan de hand van verschillende taalpatronen een impact maakt op de patronen die liggen opgeslagen in jouw brein. Shanna begeleidt jou in 45 á 50 minuten met haar stem. Dit is het moment dat je werkelijk jouw onverwerkte emoties gaat verwerken en loslaten. In deze fase van de Release Sessie wordt jouw oude neurologie met beperkende patronen overschreven door nieuwe neurologie met bekrachtigende patronen.

Aan het einde van de Release Sessie open je langzaam je ogen. Je voelt je licht, ontspannen en ervaart innerlijke rust. Je voelt je verwonderd, misschien wat emotioneel of verward. Dit is een perfect moment om te ontspannen en als je behoefte hebt te schrijven in jouw bullet journal.

Nazorg fase

Mogelijk heb je wat vragen na jouw Release Sessie ervaring. Het advies is om niet direct na jouw Release Sessie ervaring, maar een dag later, in de Q&A te kijken welke ook beschikbaar voor je staat. In deze Q&A krijg je antwoord op de meest gestelde vragen die er zijn na een Release Sessie. Geen tijd of zin om de Q&A te kijken? Geen probleem, er is ook een pdf document bijgevoegd waarin je de meest gestelde vragen kunt opzoeken.

Staat jouw vraag er niet bij dan ben je altijd welkom jouw vraag/ervaring te mailen naar shanna@shannaproost.nl

HOE LANG DUURT EEN SESSIE?

Een Online Release Sessie duurt in totaal +/- 90 minuten. De verschillende video’s die beschikbaar voor je zijn staan hier los van.

MOET IK VAN TE VOREN WETEN WAAR IK AAN WIL WERKEN?

Nee, je hoeft van te voren niet exact te weten waar je aan wilt werken. Tijdens de start van elke Release Sessie kies je een basisemotie en deze emotie neem je als vertrekpunt. Je kunt deze basisemotie kiezen aan de hand van het thema waar je aan wilt werken, als je een thema hebt. Je kiest uit:

Boosheid
Verdriet
Angst
Schuld
Schaamte

IK WEET NIET PRECIES WAT IK ONVERWERKT HEB, IS DAT ERG?

Nee ,dat is absoluut niet erg. Dat is zelfs volkomen normaal. Vaak liggen dit soort trauma’s opgeslagen in het onderbewuste en zijn we er ons ook helemaal niet bewust van. Dat is precies waar onze beperkende patronen vandaan komen. Een Release Sessie gaat je helpen om hier het antwoord op te vinden.

HOE KIES IK WAAR IK AAN WIL WERKEN?

Je kunt op verschillende manieren kiezen waar je aan wilt werken. Hier volgen de suggesties:

Kiezen a.d.h.v. een emotie

Je kunt kiezen a.d.h.v. de verschillende basisemoties. Ergens heb je deze basisemotie(s) onverwerkt. Wat je je kan afvragen is ‘Welke van deze emotie heb ik vroeger veel ervaren, maar mocht er niet zijn?’ of ‘Aan welke van deze emotie heb ik te weinig uiting gegeven in mijn leven, terwijl ik die wel voelde?’ of ‘Vanuit welke van deze emoties reageer ik overmatig emotioneel?’. Het antwoord op één van deze vragen kan je leiden naar je keuze.

Kiezen a.d.h.v. een beperkende overtuiging

Het kan ook zijn dat je voelt dat een beperkende overtuiging je in de weg zit. Bijvoorbeeld: ‘Ik ben niet goed genoeg’ of ‘Ik ben het niet waard’ of ‘Ik moet het altijd beter doen’ of ‘Ik moet sterk zijn’. Deze beperkende overtuiging vindt zijn oorsprong in een onverwerkte emotie. Bepaal welke beperkende overtuiging jou in de weg zit en waar je vanaf wilt en ga na welke basisemotie daar voor jou bij hoort.

Kiezen a.d.h.v. beperkend gedrag

Misschien loop je tegen je eigen beperkende gedrag aan en wil je daar dolgraag vanaf. Bijvoorbeeld: dat je keuzes vaak uitstelt, dat je snel boos wordt, snel gaat huilen, dat je dichtklapt in bepaalde gesprekken, dat je snel in de stress schiet of je regelmatig aangevallen voelt; het kan van alles zijn. Dit beperkende gedrag vindt zijn oorsprong in een onverwerkte emotie. Bepaal welk beperkend gedrag jou in de weg zit en waar je vanaf wilt en ga na welke basisemotie daar voor jou bij hoort.

HOE KAN DIT ONLINE GOED WERKEN, IS LIVE EN ‘ECHT’ CONTACT NIET BETER?

Natuurlijk zit er een verschil in live contact en online contact. Echter zit het verschil vooral in een wens van jezelf. Wat betreft de impact van de Release Sessie maakt het geen verschil of je deze live of online volgt. Overigens wordt de Release Sessie alleen online gegeven. Door het nauwe contact wat met de deelnemers onderhouden wordt (indien daar behoefte aan is) zal de Release Sessie en de tijd ervoor en erna aanvoelen als warm en welkom.

BEN IK HELEMAAL ‘WEG’ TIJDENS DE RELEASE SESSIE?

Je bent tijdens de Release Sessie in een hele diepe staat van ontspanning, ook wel hypnose genoemd. Je kunt op elk gewenst moment je ogen openen als je dat zou willen. Naast dat je diep ontspannen en in een hypnotische staat bent, ben je ook gewoon helemaal bij en ‘wakker’. Er kan niks geks of raars met je gebeuren. Je kunt overigens achteraf de Release Sessie wel hebben ervaren alsof je ‘helemaal weg’ was. Dit is slechts hoe je het hebt ervaren, als je had gewild was je binnen 1 seconde direct helemaal wakker, helder en aanwezig geweest.

IK VIND HET MOEILIJK OM DE CONTROLE LOS TE LATEN, IS DIT GESCHIKT VOOR MIJ?

Natuurlijk is een Release Sessie ook geschikt voor jou. Iedereen ervaart een Release Sessie op zijn of haar unieke manier. Sommige mensen hebben nog nooit een soort sessie als deze gedaan en anderen zijn er meer bekend mee. Sommige mensen vinden het daardoor nog niet makkelijk om controle los te laten en anderen geven zich gemakkelijk over. Beiden is helemaal prima. Jij doet en ervaart de Release Sessie op jouw unieke manier. Iedereen ervaart de hypnose ook op een andere intensiteit, ook dat is prima. Elke keer wanneer je een Release Sessie doet zal het je makkelijker af gaan en zal je meer en gemakkelijker diep kunnen ontspannen. Onthoud: de eerste keer buiten je comfortzone is altijd spannend en ook altijd nodig om werkelijk te kunnen groeien.

IK LOOP OOK BIJ EEN PSYCHOLOOG/ANDERE THERAPIE, KAN IK DIT TEGELIJK DOEN?

Belangrijk om te weten is dat de Release Sessie geen vervanging is van therapie. Het kan een prachtige aanvulling zijn op de huidige therapie, coaching of traject wat je op dit moment doorloopt. Omdat de Release Sessie op neurologisch niveau werkt kan het juist erg versterkend zijn. Je bent altijd welkom om even persoonlijk contact op te nemen over jouw specifieke therapie, coaching of traject en dan kijken we samen of dit ook voor jou het juiste moment is.

IS DE RELEASE SESSIE HETZELFDE ALS EEN HEALING EN/OF VISUALISATIE?

Uiteindelijk is elk soort therapie, coaching, training etc. een vorm van ‘healing’. Je heelt oude stukken in jezelf. Ook de Release Sessie beschouwen we dus als healing. De Release Sessie is veel meer dan een visualisatie. Er wordt gewerkt met het onderbewuste, daar waar al je herinneringen en ervaringen liggen opgeslagen. Dit kán voor visuele beelden zorgen maar dit hoeft niet.

WAT ALS HET BIJ MIJ NIET WERKT?

Door de krachtige, bewezen en wetenschappelijke technieken werkt de Release Sessie op neurologisch niveau. Dit betekent dat er werkelijk nieuwe neurologie in het brein wordt aangelegd. Dit is bij iedereen mogelijk.

IK BEN ALLEEN THUIS, IS DAT EEN PROBLEEM?

Je kunt prima alleen thuis zijn tijdens de sessie. Wat wel fijn is, is dat je tijdens de Release Sessie ook écht met je aandacht bij de Release Sessie kunt zijn. Heb je bijvoorbeeld jonge kinderen thuis die onverwachts je aandacht kunnen vragen, dan is het prettig als iemand anders die verantwoordelijkheid op dat moment kan nemen.

WAT VOEL JE VAN HYPNOSE?

Wanneer je tijdens de Release Sessie in hypnose bent voel je je super ontspannen en relaxed. Je bent helemaal comfortabel en voelt dat je veilig bent. Je kunt deze staat van zijn vergelijken met de staat waarin je bent wanneer je aan het dromen bent en voelt dat je aan het wakker worden bent. Op dat moment ben je tussen waken en slapen in. Je voelt je zeer ontspannen én je kunt ook denken. Dit is de staat van zijn waarin je verkeert als je tijdens de Release Sessie onder hypnose bent.

IS MIJN ONVERWERKTE EMOTIE ÉCHT HELEMAAL WEG EN HEB IK NERGENS MEER LAST VAN?

Wat belangrijk is om te weten is dat we tijdens de Release Sessie werken met niet functionele emoties uit het verleden. Je blijft natuurlijk altijd je emoties kunnen voelen. De kracht van een Release Sessie is dat deze in je brein, op neurologisch niveau, een nieuw patroon voor je aanlegt. Dit is een patroon waardoor jij je sterker, zelfverzekerder en rustiger voelt. Natuurlijk kom je emoties in je leven nog tegen en natuurlijk zal je ook nog getriggerd worden, alleen zal je merken dat je dan niet meer op de oude manier reageert. Je bent vrijer, meer in verbinding en krachtiger.

WELKE TECHNIEKEN WORDEN ER GEBRUIKT?

De volgende technieken worden in de Release Sessie gebruikt:

NLP, Theta healing, Time Line Therapy, Systemisch Werk, Hypnose, Ademhalingstechnieken.

HOE GAAT HET IN ZIJN WERK ALS IK ME HEB AANGEMELD?

Zodra je je hebt aangemeld ontvang je een e-mail met alle aanvullende informatie. Ook ontvang je per mail de toegangslink voor de Release Sessie. De Release Sessie kun je volgen op elk gewenst moment.

WAT ALS IK IN SLAAP VAL?

Je kan de Release Sessie gerust nog een keer doen mocht je in slaap zijn gevallen. Het komt overigens zelden voor dat er mensen tijdens de Release Sessie in slaap vallen, maar…het is wel eens gebeurd. Je bent immers in een zeer diepe ontspanning. In slaap vallen tijdens de Release Sessie is niet bevredigend voor jezelf, want je wilt het graag mee maken. Echter is het zo dat, ook wanneer je slaapt, de Release Sessie even krachtig werkt. Wanneer je slaapt staat het onderbewuste brein juist ontzettend open en jouw brein registreert nog steeds wat er tijdens de Release Sessie gebeurd. De impact is hetzelfde en het is dus niet erg als je in slaap valt. Zoals gezegd, dit gebeurt zeer zelden.

HOE LANG IS DE RELEASE SESSIE BESCHIKBAAR?

De Release Sessie is onbeperkt beschikbaar en je kan deze volgen zo veel en zo vaak jij daar behoefte aan hebt.

IK HEB NOG EEN ANDERE VRAAG.

Heb je nog een andere vraag die hier niet tussen staat of wil je jouw persoonlijke situatie bespreken, zodat je weet of een Release Sessie ook voor jou geschikt is, stuur mij dan gerust een DM via Instagram of een mail. Ik sta klaar om al jouw vragen te beantwoorden.

Meld je nu aan voor de Release Sessie