Lievelingsleven Premium Programma Do It Yourself

‘Ontdek je onbewuste behoeften, doorbreek je blokkades en leef je Lievelingsleven‘

PREMIUM PROGRAMMA DO IT YOURSELF

'Een exclusieve editie op het Premium Programma gericht op jouw motivatie en drive mét begeleiding van de coaches en healers waar Shanna zelf naar toe gaat + speciaal ontworpen methodes om je volledig gedragen te voelen in het programma.'

LEER LEVEN MET
DE MAAN

SELFCARE & SELFLOVE
OP NUMMER 1

NLP & NEURO SCIENCE MINDSET TECHNIEKEN

Is dit het beste life-changing programma voor mij?

Er zijn tegenwoordig zóveel online programma’s die jou het grootste geluk en succes beloven.

Want eerlijk, wie wilt er nou niet een gelukkig en succesvol leven leven? Zo veel coaches, trainers, guru’s en inspirators waar je uit kunt kiezen. Met één druk op de knop kan je die self-made-happy-life-creator worden die je diep van binnen verlangt te zijn en toch…

Toch lukt dit bij lange na niet altijd. Hoe dat komt?

Ik zie dat veel programma’s óf bestaan uit diepe ervaringen, maar de praktische vertaalslag met de praktijk missen (je weet wel, je hebt iets waanzinnig gedaan en daarna denk je ‘en nu?’). Of het is een programma vol inspirerende theorie maar de diepte ervaring die werkt op brein- en zielsniveau mist (dat je na een tijdje denkt ‘ja, het was leuk maar ik merk geen grote verandering’).

Al die grote, dure, life-changing programma’s worden pas waardevol wanneer je leert hoe je de diepte ervaringen kunt vertalen in jouw eigen leven. Een investering in jezelf is pas succesvol als je het geleerde gaat leven en je het niet alleen ‘weet’, maar je het ‘bent’.

Dit heb ik ondervonden...

Ik geloof dat je het beste kunt leren van je eigen ervaringen (eigen wijsheid) en van die van de ander (modelleren). Sinds 2013 ben ik dag in dag uit actief in de wereld van persoonlijke groei, heb ik geleerd van werelds grootste coaches en trainers (o.a. Tony Robbins), een ijzersterke mindset gecreëerd, grote blokkades doorbroken en leef ik een Lievelingsleven.

Lievelingsleven is een lifestyle waar ik dagelijks duizenden vrouwen online mee inspireer en jaarlijks honderden vrouwen intensief in begeleid. Daarnaast is ‘practice what you preach’ mijn drijfveer en groeit en ontwikkelt mijn eigen Lievelingsleven met de dag.

De sleutel tot succes = Kennis + Ervaring +…+…?

Ik heb mijn kennis en mijn ervaring gecombineerd met ondersteuning (unieke methode) en aanmoediging (stimulans) binnen een exclusieve mastermind groep.

Ik heb gezien en ervaren dat deze gouden combinatie de sleutel is voor ongekende groei en grootse positieve verandering. Je leert, ervaart en integreert. Een uniek samenspel tussen jouw body, mind & soul, je mastermind groep én het Universum. Stap je in?

Verdiepende heling + praktische stappen

= GROOTS Resultaat

Ik heb honderden vrouwen geholpen met het realiseren van hun grote dromen en doelen, naar meer

innerlijke rust, zelfacceptatie, vertrouwen en vooral: meer vrijheid.

Ik leer je bewezen theorieën én geef je diepe helende ervaringen, je gaat stappen zetten

die jou jouw Lievelingsleven laten leven.


Dit is wat je krijgt als je meedoet aan het Lievelingsleven Premium Programma Do It Yourself

Online Training

6 maanden online training (d.m.v. video, audio, oefeningen, opdrachten in een online omgeving)

Oefeningen & Opdrachten

Je krijgt invultemplates, oefeningen, geleide journalings, nieuwe rituelen, opdrachten en praktische to-do's.

Lievelingsleven Mastermind

Een hechte groep like-minded people waar je op kunt leunen, steunen, en successen en onzekerheden mee kunt delen

Healings

Je ervaart meerdere healings op het niveau van body, mind & soul. Met minimale inspanning bereik je maximaal resultaat.

App op je telefoon

Download de app van de online omgeving en volg het Lievelingsleven Premium Programma waar en wanneer je maar wilt.

Meditaties & Visualisaties

Jouw onderbewuste wordt ondersteund door krachtige meditaties en visualisaties specifiek voor de uitgelichte thema's.

Shanna leert je waar je krachten liggen! 

Het volgen van verschillende programma's bij Shanna heeft mij al zo ontzettend veel moois opgeleverd en ik gun dit dan ook echt iedereen! Ik leerde Shanna kennen tijdens haar Visionboard day XXL en zag daar zoveel moois gebeuren en wilde dit zelf ook heel graag ervaren! Na een tijdje twijfelen deed ik mijzelf een Release Sessie cadeau, en na mijn eerst deelname was ik zo enthousiast dat ik daarna zelfs meerdere programma's bij Shanna heb gevolgd! De Release Sessies, Visionboard day en NLP Practitioner hebben me heel veel inzichten gegeven, maar ook verschillende uitdagingen gebracht en ik heb hierdoor goed kunnen kijken naar mijn diepere vragen en wensen. Shanna is een fijn, betrouwbaar en mooi mens, heeft ontzettend veel waardevolle kennis en passie en laat je inzien waar je krachten liggen!
Amber van Opijnen 
Shanna laat je je pijnpunten zien en geeft het vertrouwen om daardoor heen te gaan!
Enthousiast, professioneel en bevlogen dat zijn woorden die Shanna typeren. In de afgelopen jaren heb ik Shanna zowel professioneel als persoonlijk leren kennen. In de verschillende programma's die ik heb mogen volgen bij haar ontstond er 'magic'. Shanna creëert een veilige omgeving waarin je open, kwetsbaar en jezelf durft te zijn. Ze laat je je pijnpunten zien en geeft je het vertrouwen om daardoor heen te gaan. Door haar aanpak en fijne manier van begeleiden ben ik persoonlijk enorm gegroeid. Natuurlijk kom ik mijn blokkades nog tegen, maar ik weet hier goed mee om te gaan. Shanna heeft mij daar de tools voor gegeven en daar ben ik haar super dankbaar voor! 
Lyanne Vos
Ik heb geleerd hoe ik mijn vrouw-zijn mag omarmen en hoeveel kracht dit bezit!

Shanna is een geweldige coach en bron van inspiratie! Ze weet me altijd te raken met haar aandacht en kennis. Ik word vaak naar haar programma's toegetrokken doordat ik weet dat ik 100% zeker de waarde terugkrijg die ik erin steek, en meer. Soms vraag ik me af: ken ik dit niet al? 

Maar Shanna bezit over zoveel kennis dat ze altijd weer iets langzaams toevoegt. Ik raad Shanna zeker aan, omdat ze echt waarde toevoegt. Naast haar kennis stopt ze namelijk ook veel energie, aandacht en liefde in alles wat ze doet. Dat voel je! Door met Shanna samen te werken heb ik geleerd hoe ik comfortabel kan zijn met mezelf. Hoe ik mijn vrouw-zijn mag omarmen en hoeveel kracht dit bezit. Echt, life changing! Mariska Vermeulen

Een uniek en compleet DIY programma

Ik zie veel vrouwen zich verliezen in slechts een deel van persoonlijke groei en bewustzijn. Bijvoorbeeld óf mindset óf de maan óf vrouwelijke energie etc. Of ze kiezen voor hier en daar een coaching op een enkel probleem waar ze tegenaan lopen. En ondanks dat groei & heling geen rechte lijn is, geloof ik wel in de kracht van consistente ontwikkeling en het bouwen aan een stevig fundament (in jezelf).

Een Lievelingsleven komt voort uit gezond gewortelde patronen en constante aandacht voor je bewustzijn. Heb je die basis op orde? Dan resulteert dat in een leven dat je précies leeft zoals jij dat graag wilt! Geluk en succes is namelijk niet te vergelijken met anderen, het gaat over wat er belangrijk is voor jou, hoe wil jij je voelen, wie wil jij zijn, hoe wil jij jouw leven inrichten, waar wil jij meer en minder van.

Deze groei is waar ik je bij ga helpen en waar ik je stap-voor-stap in zal begeleiden middels de 6 belangrijkste elementen en verdiepende ervaringsoefeningen. Ik leer je WAT je hebt te doen, HOE je dat kunt doen en WAAROM dit voor je gaat werken. En tijdens het leren ga je het VOELEN (body), ERVAREN (mind) en VERBINDEN (soul).

Bij ieder element krijg je een passende verdiepende opdracht die je kunt gebruiken om het geleerde direct te integreren in je leven. Je maakt de verandering meteen. Dit doe je samen met de groep, waardoor je geïnspireerd raakt en steun en aanmoediging voelt. Dit zijn de 6 belangrijkste elementen:

Mindset & Goals

Ontdek krachtige NLP Mindset technieken die jouw dromen en doelen in een sneltreinvaart zetten. Hier doorbreek je blokkades.

Energie & Relaties

Hoe stel je grenzen zonder schuldgevoel, hoe open je jouw hart en hoe verzamel je mensen die je upliften i.p.v. tegenhouden.

De Ritmes

Verbind je met de ritmes van de maan, jouw vrouwelijk lijf, de seizoenen en de orgaanklok. Hierdoor ga jij vanuit flow leven.

Patronen & Rituelen

Alles wat je leert zet je direct om in ijzersterke patronen en rituelen die bij jouw leven passen, dit maakt je krachtig.

Wetten van het Universum

Er is (nog veel) meer dan 'The Law of Attraction'. Hoe het Universum werkt en hoe jij er gebruik van kunt maken, leer je hier.

Lichaamsbewustzijn

Emoties, intuïtie, lichaamssignalen. De taal van je lijf is je innerlijk kompas. Je leert het kennen, herkennen en besturen.

Maandelijkse live online groepscoaching

Elke maand is er een online groepscoaching Q&A Sessie. Voor deze exclusieve Do It Yourself editie van het Premium Programma heeft Shanna de vier experts, healers en coaches waar zij zelf al jaren naartoe gaat met haar vragen en thema's, uitgenodigd. Zij zullen deze groepssessies begeleiden vanuit hun eigen expertises. Deze zeer bijzondere live online sessies zijn voor jou een liefdevolle stok achter de deur om te zorgen dat je up to date blijft en consistent aandacht aan jouw persoonlijke groei blijft geven. Heb je een keer een module niet kunnen volgen, dan is dat natuurlijk geen enkel probleem. Door deze Q&A sessie blijf je volledig aangehaakt en gemotiveerd. Deze online sessies zijn afgestemd op de stand van de maan en vinden altijd plaats rondom nieuwe maan. Dit is kosmisch gezien het beste moment om nieuwe zaadjes te planten, intenties te zetten en te beginnen aan doelen, dromen en plannen. Je wordt niet alleen gedragen door je eigen wijsheid en door de kennis en ervaring van deze vier vrouwen, maar ook door de kracht van het Universum. Met veel trots en liefde stelt Shanna je voor aan de vier experts/healers/coaches:

Robin Parr (NL/ENG)

Energetisch Healer

Robin is gespecialiseerd in Theta Healing. Robin helpt spiritueel ingestelde mensen die het gevoel hebben "vast te zitten". Zij helpt ze te ontdekken wat hen blokkeert, zodat ze uit hun sleur kunnen breken en ontdekken wat ze hier komen doen. Nadat je met haar hebt gewerkt, zul je vertrouwen hebben in je beslissingen en richting en vrij zijn om een leven te creëren waar je van houdt.In de afgelopen twee jaar heb ik zelf elke twee weken een sessie bij Robin gehad. Haar healers kwaliteiten ben ik nog nergens anders tegen gekomen.

Moana Proost (NL)

HSP Pedagoog

Moana is pedagoog en expert in HSP en de ontwikkeling daarvan. In haar huidige baan als pedagoog op een particuliere middelbare school helpt zij jaarlijks honderden kinderen en ouders die tegen de uitdagingen van HSP aanlopen. Moana heeft twee dochters waarvan één zowel hoogbegaafd als HSP is. Haar kennis, haar jaren werkervaring en haar persoonlijke ervaring als 'moeder van' maakt dat zij over een krachtige toolbox beschikt om vrouwen die met hun sensitiviteit struggelen de juiste handvatten te geven.En ja, 'Proost' betekent dat wij familie zijn. Zusjes.

Verie Aarts (NL)

Soul Enlightment Guide

Verie begeleidt ambitieuze en gevoelige vrouwen weer terug naar hun pure en immens krachtige kern, met het volste vertrouwen in hun unieke gaven en kwaliteiten. Zodat ze stralend in het leven kunnen staan. Precies zoals ze bedoeld zijn. Met haar helderwetend- en voelendheid kan zij snel achter (onbewuste) “maskers” kijken. Zij laat je in contact komen met je ijzersterke intuïtie en (weer) je eigen zuivere koers varen. Inmiddels heeft zij talloze vrouwen geholpen op deze manier hun geluk weer te ervaren.


Verie is mijn 'go to person' om diepe gesprekken mee te voeren.

Amanda MacRae (ENG)

Somatic Experience Coach

Amanda leert vrouwen hoe ze toegang kunnen krijgen tot hun natuurlijke en aangeboren lichaamswijsheid. Daar waar de meeste healers zich richten op trauma's in de 'mind 'of in de 'soul' richt Amanda zich op hoe deze zijn opgeslagen in het lichaam. Zij brengt je terug naar het contact met je instinct, emoties en intellect, waardoor je opnieuw in staat zal zijn om om samen te werken om persoonlijke vrijheid te creëren in elke situatie waarin je je bevindt.


Ik ben nu 5 maanden vaste klant bij Amanda en de veiligheid, vrijheid en het contact wat ik door haar sessies in mijn lichaam ervaar, heb ik nog nooit ervaren.

De Lievelingsleven Mastermind

De groep vrouwen die samen met jou het Premium Programma volgt, voelt als een warm bad, als thuiskomen. Hier ontmoet je vrouwen zoals jij, met dezelfde interesses, wensen, onzekerheden en motivatie om van hun leven hun Lievelingsleven te maken. Hier deel je jouw successen, vier je je fouten en voel je steun om buiten je comfortzone te treden en dit allemaal: samen.

In deze groep ga jij nieuwe waardevolle relaties vinden, je zal niet de eerste zijn die Lievelingsleven-lifetime-vriendschappen ontwikkeld. Binnen het platform heeft iedereen een eigen profiel, kun je elkaar privé berichten sturen of zelfs eigen groepen starten voor specifieke onderwerpen.

Buddy Systeem

Een grote groep like-minded vrouwen ontmoeten is geweldig maar kan ook overweldigend zijn. Om ervoor te zorgen dat je je gedurende het programma gedragen en gesteund voelt is er het buddy systeem. Bij de start van het programma wordt je ingedeeld in een klein groepje van ongeveer 5 vrouwen. Dit gebeurt op regio basis. Deze vrouwen zijn jouw buddies in het programma. Jullie worden aangemoedigd om elkaar één keer per maand online of offline te ontmoeten. Elke maand staat er voor jullie ontmoeting een speciale buddy opdracht klaar die jullie met elkaar doen. Dit buddy systeem zorgt voor extra verbinding, voor herkenning en verdieping. Met je buddies bouw je een intieme relatie op. Dit kunnen zomaar eens de vriendschappen worden die je nu mist in je leven.

Ervaringen delen

Niets is zo verlichtend als voelen en horen 'dat je niet de enige bent'.

Vragen stellen 

Stel al je vragen en krijg inspiratie en tips van like-minded people.

Successen vieren

Successen samen vieren vergroot de kans op herhaling, iedereen moedigt je aan.

Nieuwe relaties 

Je bent het gemiddelde van de 5 mensen waar je mee omgaat. Raise your vibes!

Secrets are safe

Het is een liefdevolle omgeving waarin kwetsbaarheid en eerlijke verhalen veilig zijn.

Meet-ups 

Ontmoet deze like-minded people live tijdens wandelingen, koffietjes of andere momenten.

Deel jij binnenkort ook jouw succesverhaal?

These slides will be slide-able on the live version of your page!
Er opende een hele fijne liefdevolle wereld voor mij! 
Iedere keer als ik een programma of sessie bij Shanna heb gevolgd, voel ik me happy, open en positief. En het hele Female Force weekend heb ik me een aantal dagen achter elkaar ondergedompeld in de 'Shanna Magic'. Zo magisch was dit weekend en om zo op soul level in connectie te zijn met anderen. Ik vond het eerst heel spannend om alleen ergens aan mee te doen en naartoe te gaan. Maar toen ik die stap durfde te nemen (waar Shanna me iedere keer bij helpt) ging er steeds een hele fijne liefdevolle wereld voor me open. Shanna haar concrete en doortastende (waardoor we snel tot de kern komen), liefdevolle en warme energie, zorgt voor een vertrouwd gevoel waardoor ik bij haar helemaal mezelf kan zijn en veel dingen gemakkelijker kan helen. Het is zo fijn om als een soort 'onderhoud' iedere keer een sessie, programma of weekend bij Shanna te blijven volgen. Ben heel dankbaar dat onze paden elkaar hebben gekruist. Dank je wel lieve Shanna. 

CAROLA MOSTERT

Je leert alles van een powervrouw!
Shanna is sinds 2018 een grote inspiratie voor mij! Al haar praktische en spirituele kennis die ze doorgeeft, de manier waarop ze naar het leven en alles wat op haar pad komt kijkt, hoe ze haar lievelingsleven leeft en welke struggles ze daarbij doormaakt, de manier waarop ze onderneemt en waarop ze haar moederrol invult. Allemaal redenen om Shanna te volgen en met haar mee te groeien. Inmiddels heb ik bij Shanna het Female Force weekend gevolgd, hielp Shanna mijn doelen manifesteren tijdens een Vision Board Day, maakte ik al twee keer een bijzondere Release Sessie mee en luister ik haar podcasts vol praktische tips. Shanna is voor mij een prachtig voorbeeld van een powervrouw, krachtig door het optimaal inzetten van haar vrouwelijke energie! 
MARIETTE SIEZENGA
Een feest om van Shanna te mogen leren! 

Wat een feest om van jou te leren Shanna! Wat je ook doet, je neemt altijd zoveel bevlogenheid, passie en liefde mee in je werk. Je creëert meteen een veilig gevoel voor de deelnemers, zo heb ik zelf bij jou altijd gevoeld dat ik 100% welkom ben zoals ik ben, met alles wat er is. Ik voel me meer geïnspireerd, steviger in mijn schoenen, vol vertrouwen. De investering (soms best spannend om te maken) is het altijd driedubbel waard. 


DORIEN BLAAUW 

Dit brengt het Premium Programma DIY jou:Dit zijn de modules in de online training

Design je toekomst en boost je gelukshormonen

Module 1: De spiegel

Om persoonlijke groei maximaal te ervaren is het belangrijk om vast te stellen wat het vertrekpunt is. We gaan in op de huidige situatie, waar sta je nu.

Module 2: Een blik in de toekomst

Een Lievelingsleven is voor iedereen anders en de weg die afgelegd dient te worden om er te komen, is vaak gelijk. We zoomen in op het proces van persoonlijke groei en leren je precies wat er gaat gebeuren.

Module 3: Leren dansen in de regen

We willen ons allemaal gelukkig voelen, innerlijke rust ervaren en vol zelfvertrouwen het leven tegemoet treden. Maar wat doe je op de momenten dat dat even niet zo is? Je leert jouw stemming krachtig te managen door je gelukshormonen te beïnvloeden.

Creëer een Growth Mindset & Golden Goals

Module 4, 5 & 6: De controlekamer

'Everything starts in the mind' in deze drie weken leer je alles over jouw mind, leer je jouw gedachten te besturen en kom je af van de innerlijke stemmen die jou saboteren.

Module 7 & 8: De techniek van doelen

Of je nou zakelijke, persoonlijke, grote of kleine doelen hebt, achter het succesvol behalen van welk doel dan ook zit een speciale techniek. Die techniek, die leer je in deze twee weken.

Module 9: 6 menselijke behoeften

Alle keuzes die we maken zijn terug te herleiden naar 6 menselijke basisbehoeften. Voor ieder van ons zijn er twee van de zes het meest krachtig. Wat deze 6 behoeften zijn en welke twee jouw innerlijke drive veroorzaken onderzoek je in deze week.

Versterk jouw vrouwelijke energie & Intuïtie

Module 10: Zachte kracht

Je kunt de dingen die je doet vanuit twee verschillende energieën aangaan; vanuit mannelijke- energie of vanuit vrouwelijke energie. Beide brengen je iets en wanneer je leert wanneer je welke energue functioneel kunt inzetten, hou je meer energie over.

Module 11: Drie breinen

Uit de nieuwste wetenschappelijke onderzoeken blijkt dat wij als mens niet één brein hebben maar 3! Dat betekent dat we ook 3x wijzer zijn dan we tot nu toe dachten. Hoe je deze breinen kunt aanspreken en gebruik kunt maken van deze wijsheid, ontdek je in deze week.

Module 12: Het kompas

Je intuïtie is de stem in jou die direct in contact staat met jouw bestemming, met jouw pad. Hoe herken je deze stem? En wat kun je doen om er nog meer naar te luisteren? Hier maak je een verbinding met deze stem waar je altijd op terug kunt vallen.

Heling van onverwerkte emoties en trauma's

Module 13: Blauwe plekken

Onverwerkte emoties zijn als blauwe plekken. Je kunt er prima mee leven en hebt er geen last van totdat iemand erop drukt. Het is tijd om ze écht te gaan verwerken.

Module 14: Het masker

Wat verhul je, om wat te beschermen. We hebben allemaal zo onze maskers die ons beschermen. Maar wat nou als we deze af leren zetten en de veiligheid in ons zelf gaan vinden? Hoe vrij zou je dan zijn?

Module 15 & 16: Loslaten & vergeven

Om helemaal vrij te kunnen leven is het belangrijk dat we loslaten & vergeven. Vasthouden aan het verleden beperkt ons om in het nu te zijn en het leven te volste te beleven. Dat wat niet meer dient wordt hier opgeruimd.

Onderzoek je wortels en jouw levensvoeding

Module 17: Break

Om maximaal te groeien is het belangrijk om soms actiegericht een pauze te nemen. Waar sta je nu? Wat heeft gemaakt dat je hier bent gekomen? Wat werkt wel? Wat werkt nog niet? Hier bepalen we opnieuw richting voor maximaal resultaat.

Module 18: Team

De mensen met wie jij omgaat beïnvloeden jouw succes en geluk. Je leven verandert drastisch wanneer je de mensen in je omgeving als jouw team gaat zien. Wie zitten er in jouw team? Wat heeft jouw team nodig en wat heb jij nodig van het team?

Module 19: Die kleine

In jou huist jouw innerlijk kind. Dat kleine speelse onbevangen meisje die vol vertrouwen die wereld betreedt. Wat heeft zij nog van jou nodig? Wat kun je nog van haar leren? En wat heeft zij nog te helen?

Module 20: Het familiesysteem

We zijn allemaal onderdeel van een systeem. Je familiesysteem is het eerste systeem waar je in terecht komt en direct ook eentje met veel impact. In deze week onderzoeken we jouw familiesysteem.

Module 21: Tot hier

Nee zeggen zonder je schuldig te voelen. Ja zeggen tegen jezelf. Grenzen bewaken jouw leefregels maar wat maakt het nou dat het soms zo lastig is onze eigen grenzen te voelen én ernaar te leven. Een zeer belangrijke week.

Groei in zelfliefde en leer leven met de ritmes van het Universum

Module 22: Ik hou van mij

Van jezelf houden is één van de mooiste cadeau’s die je een ander kan geven. Maar hoe doe je dat? Hoe zorg je goed voor jezelf. Zelfliefde en selfcare gaan hand in hand en in deze week verdiepen we deze versterkende patronen.

Module 23: Lang zal ze leven

Gezondheid nemen we vaak voor lief en dat terwijl het de basis is van ons vrije bestaan. Hoe neem jij verantwoordelijkheid voor jouw gezondheid, wat zijn jouw patronen hierin en als je deze patronen blijft voort zetten, wat gebeurt er dan?

Module 24 & 25: De ritmes

Kosmisch gezien zijn er een aantal cyclische ritmes die een grote invloed hebben op het leven en op jou als mens. Dikke kans dat jij jouw leven recht tegen een aantal ritmes in leeft. In deze twee weken onderzoeken we de ritmes en ga je leren meer vanuit flow te leven.

Module 26: De strik

Om ergens maximaal van te leren, van te genieten en voor eeuwig in onszelf te verankeren, is het belangrijk om goed afscheid te nemen. Dit is de week van onthechting.

+ DRIE unieke extra's 

+ deelname aan 6 Release Sessies t.w.v. €402,-

Jij mag gedurende jouw deelname aan het Lievelingsleven Premium Programma elke maand deelnemen aan de Release Sessie. De afgelopen jaren heeft Shanna elke maand tijdens Volle Maan een Release Sessie gegeven. Een helende hypnotische sessie waarbij je door middel van verschillende technieken oude onverwerkte emoties heelt en nieuwe verbindingen legt in het brein, waardoor je geherprogrammeerd wordt. Je transformeert op fysiek, mentaal en energetisch niveau. Een unieke methode waar al 1145+ unieke tevreden deelnemers aan meededen.

+ Deelname aan Vision Board Day t.w.v €67,-

Jij mag mee doen aan Vision Board Day. De kracht van een Vision Board wordt vaak onderschat. In 2017 ontwierp Shanna een unieke methode waardoor je aan de hand van het maken van een Vision Board je brein programmeert om te focussen op die dingen die jij graag wilt in je leven. 

Haar eigen leven is in een stroomversnelling geraakt sinds zij deze methode jaarlijks toepast. Dit succes, deze levensvreugde wilde zij delen en daarom creëerde zij een dag waarin jij jouw brein gaat (her)programmeren aan de hand van een Vision Board en jij jouw grote doelen en mooiste dromen met gemak en snelheid gaat behalen!

Je krijgt toegang tot de opname van Vision Board Day begin dit jaar, zodat ook jij jouw dromen en doelen kunt laten uitkomen!


Shanna haar methode is uniek, 100% succesvol en werkt voor iedereen+ Exclusieve kortingscodes voor 1:1 sessies bij de healers

Tijdens de Do It Yourself editie stellen de healers die jou begeleiden in het programma exclusieve kortingcodes beschikbaar om een 1:1 sessie bij hun te volgen. Deze exclusieve korting geldt alleen voor de vrouwen die het Premium Programma DIY volgen. In dit exclusieve één op één moment neemt de healer de tijd voor jou en jou alleen. Tijdens deze coaching kijken jullie samen naar waar jij bent op dat moment in jouw proces en werken jullie aan dat wat er het meest urgent is voor jou. Tijdens de online modules leer en ervaar je in de diepte die mogelijk is op afstand. Tijdens de 1:1 coach-sessies gebruiken de healers technieken en methodes die je slechts live 1:1 kunt geven. De sessies die hierdoor laagdrempelig voor jou worden om te volgen heeft Shanna zelf ook allemaal gevolgd in de afgelopen jaren. Deze sessies hebben een groot verschil gemaakt in haar leven, dit gunt zij jou ook.

EN ER IS MEER

Ontvang de DRIE BIG BONUSSEN als je snel beslist

BONUS 1 (VERVALLEN)

Groepscoaching mei

door Shanna t.w.v. €150,-

Wil jij toch nog begeleid worden door Shanna? Op 31 mei zal Shanna een extra online groepscoaching organiseren voor alle vrouwen die zich tot dan toe al hebben ingeschreven voor het programma.

BONUS 2 (VERVALLEN)

Release Sessie in juni

t.w.v. €67,-

Meld jij je vóór 13 juni aan voor het Programma dan mag je nog extra deelnemen aan de Release Sessie van juni welke je vanaf 13 juni kunt volgen. De Release Sessie is een extra verdieping op jouw proces.

BONUS 3

Groepscoaching juni

door Shanna t.w.v. €150,-

Op 28 juni zal Shanna nóg een extra online groepscoaching begeleiden. Hierna zal zij zich losmaken van de rest van het programma. Meld je aan vóór 28 juni en laat je nog één keer begeleiden door Shanna.

Belangrijke data in het Premium Programma DIY

Alle groepscoaching calls worden via Zoom gehouden en kunnen ook worden teruggekeken.

Hoe ervaarde andere vrouwen het programma?

"Tijdens het programma heb ik geleerd liever voor mezelf te zijn, is mijn mindset enorm verbeterd en heb ik meer innerlijke rust gevonden."
"Voordat ik begon met het Lievelingsleven premium programma had ik veel negatieve gedachten, voelde ik me onrustig en hield ik mezelf klein. Tijdens het programma heb ik geleerd liever voor mezelf te zijn, is mijn mindset enorm verbeterd en heb ik meer innerlijke rust gevonden. Ik heb heel veel gehad aan de andere vrouwen die deel hebben genomen aan het programma en ik ben Shanna super dankbaar voor dit programma! Dankzij haar en de transformatie die ik heb gemaakt ben ik nu zoveel gelukkiger, sterker, wijzer en durf ik stappen uit mijn comfort zone te nemen. Hierdoor heb ik dit jaar de stap gezet om mijn hart te volgen en een bedrijf te starten als professioneel fotograaf. Dit programma is de beste investering geweest die ik ooit heb gedaan!"
Jeske de Vet
"Shanna luistert en zorgt dat je zelf de antwoorden krijgt die je nodig hebt. Ik vond het een enorm waardevol programma waarin ik super gegroeid ben."

"Ik ben in januari 2021 gestart met het Lievelingsleven premium programma. Ik merkte dat ik vast zat. Continu in dezelfde patronen bleef rond lopen waardoor ik niet mijn leven kon leven zoals ik dit graag zou willen. Wat ik ontzettend fijn vind aan dit programma is dat je 'n jaar de tijd hebt om alles op je gemak te doen, zodat je alles ook echt kunt integreren in je leven. En wanneer het nodig is, kan je altijd modules terug kijken en luisteren en opdrachten opnieuw maken. 

Ik ervaar inmiddels meer rust in mijn leven, ik heb een steeds beter beeld van wat ik wil en hoe ik dit dan kan bereiken. Ik durf meer voor mijzelf op te komen en mijn mening te laten horen. De module: Blauwe plekken en Het systeem waren voor mij ontzettend waardevol. Hieruit haalde ik zoveel inzichten waarom ik reageer en handel op de manier hoe ik dat deed. Mijn grootste leerpunt in het programma is wel dat ik alles op mijn eigen tempo kan doen, en dat dit precies goed is! Persoonlijke ontwikkeling blijft doorgaan. Dus ik ben ook gestart met de healing journey om nog dieper te graven in bepaalde overtuigingen en patronen. Zoals ik Shanna ooit heb horen zeggen: “ik ben jouw cheerleader als het gaat om persoonlijke ontwikkeling”. Dit is precies zoals het voor mij voelt. Shanna luistert en zorgt dat je zelf de antwoorden krijgt die je nodig hebt. Ik vond het een enorm waardevol programma waarin ik super gegroeid ben. Ik kijk uit naar de volgende stappen die ik nog mag gaan zetten."

Anoniem
"Ik voel (weer) steeds meer aan wat op dat moment goed voor me is. In het nu en in het moment."

"Toen ik startte met het Premium Programma wilde ik graag meer op mijn gevoel, lichaam en intuïtie durven vertrouwen en meer rust voelen. 


Met de modules in het programma heb ik mezelf en de manier hoe ik reageer op situaties en anderen beter leren kennen. Ik voel (weer) steeds meer aan wat op dat moment goed voor me is. In het nu en in het moment. Ik zeg nee op dingen en voel me (meestal) niet schuldig erna. 


Voor mij is de 1 op 1 coaching daar wel een eye opener in geweest. Maar ook o.a. de module met de controlekamer (overtuigingen) heeft mij veel inzichten gegeven. Ik vind dat de volgorde van het geheel de stappen fijn begeleid. 


Wat voor mij nu nog heel belangrijk is: loslaten (ook de controle) en vergeven. Dat voelt al heel bevrijdend."

Famke

EARLY BIRD ACTIE

Omdat deze editie van het Premium Programma exclusief is en het in deze editie meer dan ooit aan komt op jouw motivatie en drive en minder op de intensieve begeleiding die je bij de reguliere editie krijgt, is er een MEGA ACTIE.


Normaal is de investering voor het Premium Programma €2497,-

Jij kunt nu, alleen deze keer, gebruik maken van een MEGA KORTING en de

Do It Yourself editie volgen voor slechts €1248,- 

DAT IS 50% KORTING!!

Tot slot kun je ook kiezen voor betaling in 6 termijnen, waardoor je maandelijkse investering nog lager wordt.

Limited!!

Lievelingsleven Premium Programma DIY

€416,17

 €208,- 

Je betaalt in 6 termijnen

Lievelingsleven Premium Programma DIY

€2497,- 

 € 1248,-

Je betaalt in een keer het totaal

Meest gestelde vragen Premium Programma

WAT KRIJG IK ALLEMAAL?

* Levens lang toegang tot de online modules

* Toegang tot de maandelijkse online groepscoachcalls

* Levenslang toegang tot de Lievelingsleven mastermind

* Je kunt een jaar lang alle groepscoachcalls terug kijken

* Toegang tot de Release Sessie t.w.v. € 67,-

* Toegang tot Vision Board Day Online en deze het hele jaar terug kunnen kijken

* Levenslang toegang tot de Lievelingsleven community

* Meditaties & visualisaties

* Meerdere healings

* Opdrachten, templates, oefeningen

WAT LEER IK IN DIT PROGRAMMA?

In dit programma leer je hoe je jouw unieke Lievelingsleven leeft. Een Lievelingsleven leven betekent dat je het leven precies zo leeft zoals jij dat graag wilt. Dat vergt soms moed, doorzettingsvermogen, creativiteit, flexibiliteit en vooral héél véél kennis van jezelf.

Je leert je eigen onbewuste behoeften kennen op de niveaus van body, mind & soul. Je leert wat jou blokkeert en hoe je daar doorheen kunt breken. Op de laag van het onbewuste deel van je brein transformeer je en op de laag van het bewuste deel leer je krachtige patronen en rituelen die jou en jouw Lievelingsleven versterken.

Na 6 maanden leef je jouw Lievelingsleven en weet je precies hoe je dit voor de rest van je leven voort kunt zetten.

WELKE ONDERSTEUNING WORDT ER GEBODEN?

Bij de start van het programma maakt Shanna voor jou een op maat gemaakte leerroute in het Premium Programma. In deze route ga jij precies met de thema's aan de slag die voor jou het meest urgent zijn.

Gedurende het programma wordt je intensief begeleid door Shanna in de vooraf opgenomen modules. Middels verschillende video’s, audio’s en live coachcalls word je aan de hand meegenomen het online programma door.

Elke maand is er met de groep een uitgebreid online coachmoment waarin jij al jouw coachvragen kunt stellen. Heb je tussendoor een vraag of loop je ergens tegen aan dan kun je je vraag in de Mastermind stellen.

Daarnaast wordt iedereen ingedeeld in een kleine groep van ongeveer 5 vrouwen. Dit is jouw exclusieve buddy groep. Met jouw buddies kom je eens per maand online of offline samen om samen up to date te blijven en de speciale buddy opdrachten te doen.

WANNEER MOET JE DIT PROGRAMMA NIET DOEN?

Je moet dit programma niet doen als je niet bereidt bent te veranderen of als je niet buiten je comfortzone wilt treden. Je Lievelingsleven leven betekent dat je bereidt hebt te zijn om blokkades aan te kijken en er doorheen te gaan op een manier die goed voor je is, wil je dat niet, dan is dit programma niet geschikt voor jou.

WANNEER KAN IK STARTEN?

Je krijgt na aanmelding direct toegang tot de Lievelingsleven community en de online leeromgeving. De Kick Off is het moment dat iedereen tegelijk start en zowel de groepscoachings als het buddy systeem zal beginnen.

KAN MIJN WERKGEVER DIT BETALEN?

Het is zeer gebruikelijk dat werkgevers onze programma’s geheel of gedeeltelijk vergoeden, vanwege bijvoorbeeld sterk verbeterde communicatieve vaardigheden, hogere assertiviteit en een veel grotere oplossingsgerichtheid bij deelnemers. Het is zeer de moeite waard om dit bij je werkgever aan te kaarten.

HOE GAAT HET LIEVELINGSLEVEN PREMIUM PROGRAMMA IN ZIJN WERK?

Dit programma is een online en offline programma met zowel live als vooraf opgenomen contactmomenten. Je volgt de online training in een online omgeving waar je je eigen account hebt. Al het trainingsmateriaal uit de 26 modules, dit zijn video’s, audio’s en/of verschillende opdrachten, zijn direct beschikbaar. Elke maand is er een live, online, coachcall. Hier kan jij al jouw vragen stellen en zal er nieuw, extra verdiepend, materiaal aan je aangereikt worden. Tijdens de coachcalls zullen er online ook ervaringsgerichte oefeningen met elkaar gedaan worden, dit geeft een enorme verdieping en versnelling in je groei.

Kan je een keer niet bij een live coachcall zijn, wees gerust, je kunt deze op elk gewenst moment terugkijken.

Naast de online contact moment, zullen jullie elkaar ook live zien tijdens de 5 live dagen. Ook wordt je aangemoedigd om elke maand een intervisie moment met je buddies in te plannen.

WAT HEB IK NODIG OM MEE TE KUNNEN DOEN?

Een laptop of telefoon, een journal boekje, een pen en de commitment die je met jezelf aan gaat om hier vol aan mee te doen. Dit gaat je zoveel opleveren!

HOEVEEL TIJD KOST DIT PROGRAMMA MIJ OM TE VOLGEN?

Bij de start van het programma maakt Shanna in overleg met jou jouw op maat gemaakte leerroute. Hier wordt ook in mee genomen hoeveel tijd jij kunt investeren in het volgen van het online gedeelte van het programma. Het programma past dus altijd in jouw leven.

Omdat je levenslang toegang hebt tot alle modules kun je het totale programma geheel op eigen tempo volgen.

Wat vast staat is dat je minstens 3 a 4 uur per maand bezig bent. Hierin zit de online groepscoaching en de Release Sessie.

1x in de zes weken is er een live dag.

MOET IK ALLES LIVE VOLGEN OF KAN IK HET PROGRAMMA IN MIJN EIGEN TEMPO VOLGEN?

Het kan natuurlijk voorkomen dat je een keer niet bij een online groepscall kunt zijn, dat is helemaal oke. Om het groepsproces en de kwaliteit van het programma te bewaken, verwachten we wel dat je tijd vrij maakt om aanwezig te kunnen zijn. Je kunt je voorstellen dat het super krachtig werkt als je je in een groep begeeft waar iedereen 100% commited is. Ook adviseren we dat je voor elke coachcall al het voorgaande trainingsmateriaal hebt bekeken.

HOE LANG HEB IK TOEGANG TOT HET PROGRAMMA?

Je hebt levenslang toegang tot de online leeromgeving.

IK BESLUIT OP HET LAATSTE MOMENT OM MEE TE DOEN, KAN DAT?

Natuurlijk, je bent super welkom.

HOE GAAT HET IN ZIJN WERK ALS IK ME HEB AANGEMELD?

Uit alle voorgaande groepen hebben we geleerd dat het ontzettend fijn kan zijn om van te voren even kennis te maken. Het Premium Programma is niet voor iedereen. Dat heeft niks te maken met wie je bent maar alles met wat jouw onbewuste verlangens & doelen zijn en de manier waarop jij die graag wilt vervullen & bereiken. Het kan zijn dat je heel duidelijk voelt dat je dit wilt of 'moet' doen. Maar het kan ook dat je twijfelt en er gewoon even over wilt praten. I got you. Om er 100% zeker van te zijn dat we gedurende het programma maximale kwaliteit kunnen leveren, dat jij écht alles uit dit programma kunt halen en dat wij jouw verwachtingen kunnen overtreffen, maakt Shanna graag eerst kennis met je als je daar behoefte aan hebt. Klik op de knop 'Yes, ik wil kennis maken' en vul het inschrijfformulier in dan nemen we snel contact met je op om een fijne online ontmoeting in te plannen.

IS ER OOK EEN ANDERE BETALINGSTERMIJN DAN 1, 9 OF 12 MAANDEN MOGELIJK?

Het Premium Programa is bedoeld om dingen MOGELIJK voor je te maken in plaats van moeilijk. We kunnen altijd samen kijken wat de mogelijkheden zijn.

IK HEB NOG EEN ANDERE VRAAG

Heb je nog een vraag die hier niet bij staat, mail deze dan naar shanna@shannaproost.nl