Lievelingsleven Podcast

Dé mindset podcast waarin je leert hoe je uit de moeilijkheden & mogelijkheden van het leven je grootste geluk haalt

Beluister Podcast #2
De 8 beste vormen van Selfcare

Selfcare is net als tanden poetsen, je hebt het elke dag te doen als je geen gaatjes wilt krijgen! Maar ja, hoe doe je dat nou in tijden van drukte? En hoe weet je nou zeker dat je behoefte hebt aan selfcare en dat je niet jezelf aan het saboteren bent? Hoe voel je je minder schuldig als je aan selfcare doet?

Over selfcare zijn heel veel misvattingen en veel mensen zetten selfcare in als een pleister op een wond. In deze aflevering leer ik je hoe je selfcare effectief en efficiënt opknipt in de 8 beste vormen. Door dit te doen wordt het gemakkelijker voor je om selfcare onderdeel te maken van je dagelijkse rituelen en zal je merken dat je op de lange termijn meer innerlijke rust, geluk en zelfliefde gaat ervaren!

Om je extra op weg te helpen heb ik bij deze aflevering de Lievelingsleven Selfcare Invul Template voor je gemaakt. De template helpt je op weg in de 8 beste manieren van selfcare en kan je als een sweet reminder blijven gebruiken op de momenten dat je het nodig hebt. Deze kun je hier downloaden en helpt je om effectieve en efficiënte selfcare routines in te bouwen zodat je op een laagdrempelige maar krachtige manier aan jouw Lievelingsleven werkt.