'Healing betekent niet dat de pijn nooit heeft bestaan, het betekent dat de pijn niet langer meer controle heeft over je leven'

De wond is de plek waar het licht bij je naar binnen komt...

Om een lichter leven te leiden moet je bereid zijn om door het donker te gaan. Dit donker vinden we in onze verborgen emoties, onverwerkte trauma's, onze gevoelens van boosheid, verdriet, schuld & schaamte en in de (gebroken) patronen van je familiesysteem. Tijdens de Healing Journey ga je door dit donker heen, om alles aan te kunnen kijken, verwerken en helen zodat oude wonden eindelijk kunnen dichten en jij licht, vrij en als jezelf door je eigen leven kunt gaan.

De kracht van de Healing Journey

Geen theorie, maximaal ervaren

De focus ligt op het helen en verrijken van jouw ervaringen. Alle tijd die we samen hebben besteden we aan ervaringsgerichte oefeningen & rituelen.

Zes maanden van aandacht

Patronen en oude wonden helen gaat gewoonweg niet in een korte tijd. Jouw hele systeem heeft de tijd nodig om te wennen aan het nieuwe, zodat dat normaal kan worden.

24/7 persoonlijk support

Tussen de live dagen door staan wij 24/7 klaar om jou tussentijds te supporten en coachen waar nodig. Je wordt tijdens dit hele programma gedragen.

De kracht van een groep

Een groep werkt als spiegels. Door in een groep aan heling te werken komen patronen sneller naar boven.

De échte diepte in

We duiken in jouw emotionele binnenwereld en werken met datgene wat jouw grootste blokkades veroorzaakt.

Kleine groep

De groep bestaat uit maximaal 15 vrouwen. Dit maakt dat er ruimte en persoonlijke aandacht is voor iedereen gedurende dit programma.

Leslie Jacobs

'ik had het niet verwacht maar ik kan me nu open stellen'

"Ik vond het heel spannend om mij in te schrijven voor de Healing Journey, alleen al om dit 'alleen' te gaan doen in een groep. Nu ik het doe voel ik dat dit écht een kans is om naar jezelf te kijken en te werken aan de kanten die je liever niet onder ogen komt. Ik had het niet verwacht maar...wat voelt dit goed!"

Een Lievelingsleven is een inclusief leven

'We willen allemaal gelukkig, blij en positief zijn, het liefst elke dag. Alleen het leven bestaat nou eenmaal uit fases, ik noem het periodes van donker en licht en vergelijk het met eb en vloed. In sommige momenten lijkt alles je voor de wind te gaan en op andere momenten heb je het gevoel middenin een storm te leven. Dat is normaal en zo zal het altijd zijn en blijven.

De vraag is, ben jij bereid om al deze kanten van het leven én van jezelf te erkennen & accepteren? Sta jij jezelf toe om de moeilijkheden van het leven als gemakkelijk te kunnen ervaren? Wanneer jij leert om alle mogelijkheden die je hebt, die in je zitten, te zien & te connecten, ontstaat er een geheel nieuwe vorm van vrijheid. Een vrijheid waarin jij jouw leven précies zo kunt leven zoals jij dat wilt. De vrijheid om van jouw leven, jouw Lievelingsleven te maken. De meest belangrijke vraag is: kies jij hiervoor?

Dit is wat ik doe, met Lievelingsleven. Dit is wat ik doe, in mijn eigen leven. Dit is waarin ik al honderden vrouwen heb mogen begeleiden om te creëren in hun leven. En ook jij, bent meer dan welkom.

Met liefde & plezier,

Shanna' 

De verschillende thema's in de Healing Journey

Van streng naar zacht

Het constante gevoel van de dingen 'goed' willen doen is vermoeiend en verlammend. Jezelf weer naar beneden praten nadat iets toch niet is gelukt. Niet tevreden kunnen zijn met minder brengt leegte. Vrouwen zijn streng en hard voor zichzelf. Dat ligt al decennia opgeslagen in onze energetische blauwdruk. Maar het kan anders, het kan zachter, met meer zelfliefde en meer acceptatie. Dat is wat je gaat voelen en ervaren.

Masculine maakt plaats voor Feminine

Jij kunt als vrouw jouw meest gelukkige en gebalanceerde leven leiden wanneer jij jouw basis hebt gevonden in jouw Feminine Energie. Dit is de energie die ervoor kan zorgen dat jij je over kunt geven, dat jij los durft te laten en te leven vanuit vertrouwen. De behoefte aan controle, het gevoel van gehaastheid, angst en het 'niet weten' hoe je rust in je leven aan kunt brengen, ga je transformeren.

Uit je hoofd, in je hart

Het hoofd creëert ideeën, overtuigingen en leefregels waarmee je jezelf (en je omgeving) onbewust in hokjes plaatst. Je creëert je eigen 'goed en fout'. Stel je voor dat je deze hokjes liefdevol kunt afbreken, zodat je niet meer alleen in die kleine ruimte hoeft te leven maar de oneindige ruimte van het leven kunt ervaren. Leven vanuit je hart gaat niet over hokjes. Alles wat er ooit voor heeft gezorgd dat jouw hart gebroken is geweest, ga je helen. Zodat je je opnieuw vanuit compassie kunt verbinden met jezelf, met de mensen om je heen en met je eigen leven.

Van meisje naar vrouw

We dragen allemaal ons innerlijk kind bij ons.Een meisje dat (onbedoeld) beschadigd is geraakt waardoor zij als volwassen vrouw moeite kan hebben met relaties met anderen en/of de relatie met zichzelf. Zij heeft een beeld over zichzelf en de wereld gecreëerd wat mogelijk niet de waarheid is. Dat kleine meisje ga je helen, zodat zij kan transformeren naar de vrouw die ze nog niet geworden is maar wel al had kunnen zijn. Zodat zij vrijer kan reageren op de dingen die gebeuren en niet meer hoeft te reageren vanuit emoties vanuit het verleden.

Familie Systeem als rode draad

In jouw familiesysteem ligt een groot deel van jouw blauwdruk. Hier heb je geleerd hoe je liefde geeft en ontvangt, aan anderen en aan jezelf. Hier heb je gezien hoe je je 'hoort' te gedragen, hier ben je gaan geloven wat 'normaal' is, hier ligt de diepe basis van al jouw (onbewust) gecreëerde of overgenomen leefregels. In de Healing Journey nemen we jouw familiesysteem als rode draad en kijken we naar wat er voor je werkt en naar wat je mag veranderen omdat dat jouw verlangens zal vervullen.

Dit gaat de Healing Journey jou brengen..

 • Rust in je hoofd en in je lijf
 • Je sluit hoofdstukken af, je kunt nu eindelijk verder
 • (liefdes)relaties worden dieper en rijker
 • Je wordt veerkrachtiger, stabieler & flexibeler
 • Je vergeeft mensen en situaties die nu nog impact op je hebben
 • Je leert je eigen patronen kennen en herkennen
 • Het gevoel van onrust, donkere gevoelens en onzekerheid gaat weg
 • Destructief gedrag maakt plaats voor selfcare & zelfliefde
 • Je gaat je eigen lichaam waarderen en accepteren
 • Hierna weet je wat jouw plek is, in het leven en in je familiesysteem
 • Jouw levensenergie neemt enorm toe
 • Vrijheid & vreugde nemen een grotere plek in je leven in
 • Je kunt hierdoor meer genieten

Op een prachtige landelijke locatie 12 km van Amsterdam

De Healing Journey vindt plaats in Huis130. De locatie ligt midden in het groen in het landelijke Westzaan op slechts 12 kilometer van Amsterdam. De boerderij is een Rijksmonument en is geheel gerestaureerd. Waar vroeger het hooi lag staat nu de vergadertafel en waar de koeien stonden staat nu de keukentafel. De perfectie locatie om je los te maken van alle prikkels en volledig te richten op jouw binnenwereld.

De praktische informatie

De Healing Journey vindt altijd plaats op zaterdagochtend en neemt slechts een dagdeel in beslag. Hierdoor is dit programma gemakkelijk te combineren met jouw huidige leven. De dagen zijn van 09.30 - 13.30 en zijn inclusief koffie, thee, water, snacks en een luxe gezonde lunch. Dit zijn de data van de bijeenkomsten:

Dag 1: zaterdag 26 februari 2022 

let op: alléén de eerste bijeenkomst is van 09.30 - 17.00

Dag 2: zaterdag 26 maart 2022

Dag 3: zaterdag 30 april 2022

Dag 4: zaterdag 28 mei 2022

Dag 5: zaterdag 25 juni 2022


Bereikbaarheid:
Er is voldoende gratis parkeergelegenheid. Er rijdt geen openbaar vervoer vlakbij deze locatie, het ligt op een half uur lopen van de bushalte. Als je met de trein komt dan huur je gemakkelijk een ov-fiets, het is een kwartiertje fietsen langs de leukste Zaanse huisjes.

"Wat ik tegen iedereen vertel als ze me vragen waar ik momenteel mee bezig ben is het mezelf weer in het licht te zetten zoals Shanna dat zo mooi in de eerste bijeenkomst omschreef: “de schaduwkanten aan durven kijken zodat je jezelf vervolgens weer in het licht kan zetten”. En dit is precies hoe het voelt. Zelfs na twee bijeenkomsten voelde ik al zoveel meer licht door me heen schijnen, er is echt een complete shift in mijn focus ontstaan. Het was niet altijd even makkelijk maar de uitkomst loont. De vrouwen in de groep (inclusief Shanna zelf) zijn ontzettend steunend en dat zorgt voor een veilige omgeving. Iedere vrouw doet het op haar tempo en dat die ruimte wordt gecreëerd is ontzettend fijn."
Naomi Erich

Is dit wat je zoekt? Je bent ontzettend welkom!

Healing Journey

€ 136,25

per maand (6mnd)

p/m

Healing Journey

€ 817,50

in één keer

p/m

Eerst kennismaken?

Plan een 20 minuten online call in (gratis)

en stel Shanna alle vragen die je nog hebt

LET OP: Er is voor dit programma maar plek voor 15 vrouwen!


Update: Op dit moment zijn alle plekken vol!

Wil je geïnformeerd worden zodra er een plekje vrijkomt? Schrijf je dan in voor de wachtlijst:

Alles kan veranderen. Alles is mogelijk.


De vraag is, kies je het..?