Ontvang 'm nu:

'Free your mind & fuel your soul' -bundle

✨ In 15 minuten rust in je hoofd

✨ Versterkt de verbinding met jezelf en anderen

✨ Je staat direct meer open om te voelen & genieten

✨ Meer zachtheid en rust in je emoties

De bundle bestaat uit...

15 MIN AUDIO HEALING = DIRECTE RUST

Binnen 15 minuten rust in je hoofd en zachtheid in je emoties. Deze healing versterkt de verbinding met jezelf en met anderen. Je voelt je meer aanwezig.

WRITING PRACTICE = INSTANT JOY

Door deze writing practice begrijp je direct waardoor je zo in je hoofd zit en zie je jouw unieke oplossing die je direct uit kunt voeren. Je bent meteen in staat meer te voelen en genieten.

Heb je wel eens dat je je onrustig voelt? En ook wel eens dat je je gewoon niet jezelf voelt, niet verbonden met jezelf en de mensen om je heen? I got you🫶🏻 Creëer binnen 15 minuten rust in je hoofd en verbinding met jezelf & anderen.

Ik ben zooo blij dat je hier bent want och wat wil ik je graag iets geven waar je echt giga veel aan gaat hebben!…. De onrust die je nu voelt komt omdat je constant bezig bent ‘het goede te willen doen’.


Laat mij je eraan herinneren dat er geen ‘goed of fout’ bestaat. Het enige goede wat je hebt te doen is wat juist is voor JOU!


Ik begrijp heel goed dat je nu door alle emoties, verwachtingen + de hoge lat die je jezelf op legt; even niet meer weet ‘wat’ dan het juiste voor je is.


Laat mij je er bij helpen.


Ik heb een super korte verhelderende audio oefening voor je waarin je binnen 15 minuutjes weer kalmte voelt en je het zware gevoel wat je soms hebt, van je af weet te schudden. Door dit eventjes te luisteren weet je weer welke emoties van jouw zijn en wat van de ander is.


Het is echt heel bevrijdend dit te luisteren omdat je hierdoor weer weet wat wél jouw verantwoordelijkheid is en wat niet! Echt ik pinkyyyy promise je dat er een emotionele last van je schouders valt na het luisteren van deze mini audio oefening en dat je je een stuk lichter zal voelen.


Als je dat hebt gedaan heb ik nog wat voor je zodat je vanuit die lichte energie je eigen batterijtje weer kan opladen🪫➡️🔋.


Ik weet dat je goed voor jezelf zorgen belangrijk vindt maar ook dat het er soms bij inschiet, toch? Wat ik gewoonweg niet voor je wens is dat je jezelf oplaad met dingen die eigenlijk helemaal niet echt helpen op lange termijn😵‍💫.


Ik bedoel, eventjes ontspannen met een maskertje is nou eenmaal niet altijd wat jouw lichaam en geest het meest nodig hebben.


En ik weet trouwens ook zeker, dat je ook wel eens heel bewust een wandeling maakt maar dat je merkt dat dat eigenlijk niet echt helpt. Zonde toch van tijd en moeite?


Dussss…als je je dan straks weer licht voelt door die audio oefening heb ik een fantastische korte schrijfoefening voor je: De Fuel Your Soul writing practice!


Het is eigenlijk heel simpel. Deze makkelijke schrijfopdracht maakt je bewust van de ‘8-domeinen van the self’ waardoor je in één oogopslag ziet op welke laag jouw energie weg lekt en wat je dus kan doen om jezelf weer helemaal te vullen met de juiste energie!


Deze verhelderende schrijfopdracht heeft echt mijn hele kijk op 'mezelf opladen' veranderd waardoor ik nu veel beter voor mezelf kan zorgen. Ik loop mezelf letterlijk niet meer zo snel voorbij en dat gun ik jou ook!


Nou☺️ als dit je als muziek in de oren klinkt en je stiekem nu in je lijf al voelt dat je dit wilt, druk dan eventjes op de knop hieronder want deze fijne bundle kan je per direct gratis ontvangen!


Dit gaat je echt helpen je weer een stuk lekkerder in je velletje te laten zitten😍


Liefs!!!

Shanna

Ontvang nu de 'Free your mind & fuel your soul' bundle

✨ In 15 minuten rust in je hoofd

✨ Versterkt de verbinding met jezelf en anderen

✨ Je staat direct meer open om te voelen & genieten

✨ Meer zachtheid in je emoties