'Wat als alles in het leven met gemak, plezier & vreugde naar je toe zou komen?'

Alle ballen hooghouden is iets wat vrouwen goed kunnen. Of tenminste, wat ze vaak krampachtig goed proberen te doen. Je wilt alles kunnen managen, een sociaal leven, een goede baan, een ontspannen moeder zijn, een liefdevolle verloofde, een nette huisvrouw, een attente vriendin en een gezellige dochter.

En ondanks dat dit alles je vervult en energie geeft, kan je je soms zo leeg voelen. Leeg en alleen. Maar hoe kan dat toch? Vraag je je af want 'je leven is toch leuk genoeg om gelukkig te zijn?' en toch...

In alles wat je doet creëer je je eigen leefregels. Voortkomend uit je blauwdruk, jouw diep gewortelde waarheden en de onbewuste patronen die je voor jezelf hebt gecreëerd. 

Ik ken het. Lang heb ik me ook opgesloten in een wereld van 'goed & fout'. Jaren heb ik me laten leiden door de angst iets niet goed (genoeg) te doen en het geluk en plezier van anderen op één te zetten, mensen pleasen.

Sinds 2013 heb ik mijn persoonlijke groei & heling mijn meest belangrijke prioriteit gemaakt en is één-op-één coaching de rode draad in mijn Lievelingsleven. Ik zag ineens dat er nog zoveel meer mogelijk was voor mij... en voor jou.

         null

Het één op één coachtraject wordt volledig op maat gemaakt. Niks staat nog vast. Voorafgaand aan het traject en tijdens elke sessie bepalen we samen wat er nodig is op dat moment. Dit traject is 100% afgestemd op jou, jouw behoeften, verlangens en blokkades.

Tijdens elke sessie kijken we heel specifiek naar wat jij tegen bent gekomen in je dagelijkse leven (de afgelopen weken) aan patronen, uitdagingen, onzekerheden, emoties. Dat is het beginpunt en daarmee altijd een concrete en praktische insteek van het ontrafelen en her-programmeren van jouw patronen en overtuigingen.
Elke sessie die we samen hebben duurt twee a twee en een half uur. Uiteraard kijken we per sessie naar jouw energieniveau. Omdat je tijdens de sessies veel in de 'Theta staat' zal zijn, zal je het concept van tijd minder ervaren en merk je dat 'de tijd vliegt' en we door de ruime tijd die we nemen, grote impact kunnen maken.

Dit traject zal voelen als een enorme steun en aanmoediging. Zes maanden lang zien we elkaar één keer per maand en heb jij toestemming om mij 24/7 te contacten. We hebben nauw contact zodat je maximaal gesteund, gezien en begeleid wordt in jouw persoonlijke groei & heling.

Het één op één coachtraject is alleen per zes maanden af te nemen. Patronen liggen opgeslagen in onze mind, in ons lichaamsbewustzijn en in onze ziel. Het ontrafelen en her-programmeren van deze patronen heeft gewoonweg tijd nodig. Alleen wanneer je werkelijk bereid bent om deze tijd te nemen kan je groots transformeren, dat gaan we doen.

De juiste technieken voor jou

Per sessie, per hulpvraag, per patroon wordt er elke keer opnieuw gekeken welke techniek, theorie, methode of ritueel het beste past en de grootste verandering brengt. Omdat dit traject op maat is en zo specifiek zal ook elke keer precies de juiste techniek voor jou gekozen worden.

Een eerste reactie na een eerste sessie...

Lieve Shanna! Bedankt voor de mooie en inspirerende sessie gister! Heel fijn je in het echt gezien te hebben.. Ik ben erna meteen naar ons mam gegaan om meer info over oma te vragen. Dit heeft al wel wat meer verhelderd.

Suzanne Apfel
'Iemand omschreef mij eens als een Energetisch Coach en daar kan ik mij wel in vinden. Ik kijk, weet, voel en zie dat er meer is dan het Aardse en tegelijkertijd besef ik ook dat we het wel hier hebben te doen. Als coach richt ik mij natuurlijk op het versterken en flexibel maken van de Mindset en ik kijk ook verder dan dat. 'Verder' betekent dat ik mij ook richt op het helen en veerkrachtiger maken van het zenuwstelsel. Op beide plekken liggen trauma's en onverwerkte emoties opgeslagen. En zolang één van beide niet 'aan boord is' om een nieuwe koers te varen zal het schip niet vertrekken.'


- Shanna

Dit zijn de technieken en methoden die ik gebruik...

NLP is een set aan verschillende technieken waarmee we onderzoeken hoe jouw patronen opgeslagen liggen in je brein & mind. Met deze set aan technieken kunnen we jouw brein her-programmeren waardoor je op een zeer diep niveau kunt groeien en transformeren. NLP is ook enorm krachtig om doelen te behalen.

Theta Healing®

Theta Healing is een techniek waarmee je met je bewustzijn direct toegang hebt tot het onderbewustzijn. Deze techniek maakt gebruik van de theta hersengolven en doorbreekt en transformeert blokkades in het cel-geheugen waarin alle informatie besloten ligt: de fysieke -, genetische -, historische – en Zielsinformatie

Access Bars/Body Proces®

Dit zijn verschillende energetische lichaamsprocessen om meer rust, ruimte en ontspanning in lichaam en geest te ervaren. Met deze verschillende technieken wordt het cellulair zelfhelend vermogen van het lichaam geactiveerd. Dit zijn verschillende processen die worden gedaan door aanrakingen.

Access Consciousness Foundation™

Dit zijn verschillende technieken waarmee je jouw fundering volledig kunt ontrafelen. Met deze technieken onderzoek je jouw blauwdruk. Door deze technieken hoef je niet meer te fungeren vanuit beperking en belemmering, maar kun je gaan acteren vanuit een fundering van oneindige mogelijkheden.

Hypnotherapie


Hypnotherapie is een vorm waarbij je onder hypnose gaat of in trance bent. In deze staat van zijn trilt het brein op een andere frequentie waardoor het onderbewuste zich gemakkelijk opent. Vanuit deze staat van bewustzijn kunnen overtuigingen & patronen gemakkelijk geherprogrammeerd worden.

Systemisch Werk

(familie opstelling)

Systemisch werken is een manier om inzicht te krijgen in jouw eigen plek in een systeem, welk systeem dan ook, en je verhouding met de anderen in dat systeem. Je kunt ervaren waar belemmeringen zitten en waarom je steeds opnieuw vervalt in bepaald gedrag dat je belemmert in je ontwikkeling en groei.
 • Meer rust, ruimte & ontspanning in je lichaam ervaren
 • Afkomen van je beperkende overtuigingen
 • Minder stress, angst & paniek ervaren
 • Antwoorden krijgen op waar dingen bij jou vandaan komen
 • Ervaren dat jouw levensvreugde x10 kan gaan
 • Meer positieve energie hebben
 • Je zelfverzekerder en krachtiger voelen
 • Je leven veel meer leven volgens jouw eigen leefregels
 • Jezelf op nummer één leren zetten
 • Stoppen met mensen pleasen
 • Tevreden kunnen zijn in plaats van streven naar perfectie
 • 100% eigen verantwoordelijkheid leren nemen over jouw eigen leven
 • Eigenwaarde stijgen, je voelt je goed genoeg

De coachsessies vinden plaats bij Shanna thuis in Amsterdam waar je gratis kunt parkeren. Elke sessie duurt 2 a 2,5 uur. Bij de start van het traject plan je alle sessies in. Je kunt de sessies volgen op maandag, dinsdag ochtend en donderdag.

Als je voelt dat dit is wat je past, ben je welkom..

Eén op één Coach traject

€ 250,-


per maand voor zes maanden
Op dit moment zitten alle plekken vol, wil je op de wachtlijst voor als er een plekje vrijkomt?

Eén op één Coach traject

€ 1500,-


in één keer voor zes maanden
Op dit moment zitten alle plekken vol, wil je op de wachtlijst voor als er een plekje vrijkomt?
Plan een 20 minuten online call in (gratis)
Op dit moment zitten alle plekken vol, wil je op de wachtlijst voor als er een plekje vrijkomt?

LET OP: Er is voor dit traject maar plek voor 7 vrouwen!


Update: Op dit moment zijn alle plekken vol!
Wil je geïnformeerd worden zodra er een plekje vrijkomt? Schrijf je dan in voor de wachtlijst: